Helló nyár, helló Balaton! Szuper strandok minden ízlésre, hangulatra

Siófok Vonyarcvashegy strand Balatonlelle Révfülöp Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napsütés, pihenés, lubickolás - ezek épp annyira hozzátartoznak a nyárhoz, mint a fröccs, a lángos vagy a fagyi. Most, hogy beköszöntött a forróság, újra több százezren keresik fel hazánk legnépszerűbb turisztikai régióját, hogy élvezhessék a legendás balatoni hangulatot és a természet közelségét. Strandok tekintetében bőséges a választék, így nehéz kiválasztani a legjobbat, mutatjuk a mi kedvenceinket!

Pihentető ejtőzéshez: Császtai strand, Révfülöp

A Balatonon töltött napok, hetek gyermekkorunk meghatározó eseményei voltak, sokunknál a mai napig bevillannak a palacsintázós-pancsolós délutánok és az átdiszkózott éjszakák emlékképei. Ha nosztalgikus hangulatban múlatnád az időt a vízparton, a Révfülöp nyugati részén elhelyezkedő Császtai strand ideális választásnak tűnhet. Itt sziesztázni maga a tökéletesség, és amikor már szinte elviselhetetlen a hőség, jólesik megpihenni az évszázados platánok árnyékában. Aztán ha meguntad a fűben való heverészést, próbáld ki az óriáscsúszdát, ami egyenesen a Balcsiba repít, vedd rá a barátaidat egy kis röpizésre, de akár vízibiciklire is pattanhattok, ha éppen úgy tartja kedvetek. A gyönyörű panoráma pedig csak hab a tortán! (Aktuális jegyárakról bővebb infót ITT találsz.)

Császtai strand Forrás: revfulop.hu

Igazi bulirajongóknak: Plázs, Siófok

Van valami tagadhatatlanul szexi a strandbulikban, és mindegy, hogy ez egy holdfényes éjszakai parti vagy egy forró nappali fieszta, a napsütés, a zene és a koktélok kábító egyvelege téged is felpezsdít. Siófok nagystrandja igazi húzónév a balatoni fürdőhelyek között, ahol az emberek legalább olyan fontosak, mint a napsütés és a víz nyújtotta örömök. Amitől igazán tengerparti érzésed lesz, az a homokföveny, a hatalmas stég, a színes napernyők és a trendi koktélbárok – az élmény végleg beég a memóriádba, akárcsak a látvány. A hazai strandélet emblematikus szereplője idén Plázs néven, megújult arculattal és exkluzív programokkal várja a szórakozni vágyókat – neked is ott a helyed!

Naplemente a siófoki strand felett Forrás: plazssiofok.hu

A Life.hu extra tippje

Siófok neve egyet jelent a nyárral, a bulizással, és ez az a város, ahol minden pillanatban történik valami izgalmas. A vitorláskikötőben található szálloda remek választás a pihenésre vágyók és az aktív kikapcsolódást kedvelők számára egyaránt, ahol a felhőtlen vakációélmény garantált. Foglald le most a nyaralás időpontját 12 500 Ft/fő/éjtől!

Vízparti pörgéshez: Lidó Strand, Vonyarcvashegy

Te is belekóstolnál a Balaton igazi fesztelen hangulatába, és azt a bizonyos szabadságérzést keresed, ami felszabadít, és euforikus állapotba hoz? A vonyarcvashegyi Lidó Strand a végtelen nyár szinonimája, ahol közel 7 hektárnyi földfelület kínál teret a napozásra, de több helyen találhatsz homokos partszakaszokat is. Itt aztán kiélheted mozgás iránti vágyadat, mert nemcsak úszni, szörfözni, csónakázni, vízisíelni lehet, hanem akár strandfocizni és minigolfozni is. A beach foodok hozzátartoznak a nyári élvezetekhez, egy sajtos-tejfölös lángosnál nincs jobb, és ha túletted magad, a szabadtéri fitneszparkban lemozoghatod a pluszkalóriákat.

A hangulatos Lidó Strand Forrás: vonyarcvashegy.hu

Családi szórakozáshoz: Napfény strand, Balatonlelle

A nyár a gyerkőcöknek leginkább az önfeledt játékról, a lubickolásról szól, ám megtalálni a tökéletes fürdőhelyet egyáltalán nem könnyű feladat. Balatonlelle kellemes hangulatú üdülőváros a Balaton déli partján, amit az egész család imádni fog. Cirkusz, vidámpark, kisvonat, állatsimogató – ez csupán néhány a rengeteg izgalmas program közül, ami mindenki számára kellemes élmény lehet. A hajóállomástól keletre található Napfény strand sekély vizével és hosszú, homokos partszakaszával igazi gyerekparadicsom, ahol a kicsik egész nap pancsolhatnak és homokvárat építhetnek. A játszópark és a medencés élményfürdő jó mókának ígérkezik, míg eközben a szülők nyugodtan megihatnak egy hideg italt.

Légi felvétel a Napfény strandról Forrás: Facebook/Napfény strand Balatonlelle

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.