Flörtölős kiruccanásra vágysz? Itt bukkanhatsz rá a legszexisebb férfiakra!

kisugárzás Olaszország Spanyolország szexis pasi közvélemény-kutatás Kanada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az online közvélemény-kutatások azt mutatják, hogy egyes országok lakói vonzóbbak, mint mások, és bár a szépség egyetemes, úgy tűnik, hogy a szexuális izgalmasság alapján mégiscsak lehet rangsorolni a férfiakat. Természetesen mindegyikünknek megvan a maga kedvence (talán épp a legutóbbi vakációs emlékek miatt), de lássuk, ezúttal kik kapták a legtöbb szavazatot.

1. Kanada

Forrás: AFP, Men's Health Magazine, Madame Figaro China Magazine

2. Amerika

Fotó: Geln Wilson, Forrás: GQ Magazine, Vanity Fair Italy

3. Ausztrália

Forrás: GQ Magazine, Men's Uno Magazine

4. Olaszország

Forrás: Dreamstime

A Life.hu extra tippje

Talán nincs nő, aki ne álmodozott volna arról, milyen lehet szerelmesen andalogni Róma utcáin. Ha épp szingli vagy, akkor se keseredj el, hisz ki tudja, lehet, hogy a következő utazás alkalmával fogsz rálelni az igazira. Hosszú hétvége az örök városban kedvező áron 89 900 Ft helyett 79 900 Ft-ért!

5. Spanyolország

Forrás: Photoshoot for Mango AW 2012, Nigel Parry for Esquire Magazine, Tommy Hilfiger Campaign

A legszexisebb nemzetek között ott vannak még a koreaiak, az írek, a chileiek, az angolok és a pakisztániak, a magyarok sajnos nem értek el helyezést, pedig jóképű férfiak itthon is szép számmal akadnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.