Szerelemre hangolva: 5 szuperromantikus üdülőhely a Karib-térségben

Karib-térség Saint Lucia Guadeloupe sziget utazás nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vakítóan fehér homok, azúrkék tenger, trópusi napsütés. Hamarosan beköszönt a hűvös és esős idő, miért nem terveztek pároddal egy egzotikus kiruccanást, ahol nincs más dolgotok, mint élvezni egymás társaságát? A karibi szálláshelyek tömkelegéből nehéz a választás, de ha már tudjátok, hogy hová mennétek legszívesebben vakációzni, mutatunk néhány alternatívát, hogy tökéletes legyen a kikapcsolódás.

Idilli oázis St. Thomas szigetén

Ha shoppingolós, napozós, strandolós nyaralásra vágytok, az Amerikai Virgin-szigetekhez tartozó Saint Thomas nem fog csalódást okozni. A 81 km² területű sziget a Karib-térség legjobb bevásárlóhelyének számít, a főváros, Charlotte Amalie vámmentes üzleteiben és piacain különleges holmik közül lehet csemegézni.

Forrás: Dreamstime

Szállás tekintetében szintén gazdag a választék, ám

az igazi karibi életérzést

a sziget északkeleti részén lévő ökoüdülőhely tükrözi a legjobban. Minden szobához saját erkély tartozik, hogy élvezhessétek a mesés kilátást, a szórakozásról pedig medencék, pezsgőfürdők, valamint izgalmas sportjátékok gondoskodnak. Kezdjétek a napot jógával, relaxáljatok a spában, és koktélokat kortyolgatva gyönyörködjetek az óceán színeiben.

Forrás: sugarbayresortandspa.com

Öt kontinens, öt hangulat

Mindaz, amit eddig hallottál a Guadeloupe-szigetektől északnyugatra található St. Bartsról, csak töredéke a valóságnak.

A Karib-tenger legelitebb szigete igazi luxusparadicsom, gyönyörű, képeslapra illő strandokkal, kiváló éttermekkel és fényűző szállodákkal.

Forrás: Dreamstime

Tengerimádó vagy, de szívesen lemondasz az ötcsillagos szolgáltatásokról? Ne is keresgélj tovább, mi megtaláltuk neked! A legjobb strandok közelében bújnak meg azok a kreol stílusú cottage-ok, amelyek nevüket a tulajdonosok kedvenc helyei után kapták: Pavones, Padang Padang, Waikiki, Cap Ferrat és Essaouira. Az apartmanok mindegyikéhez medence és saját terasz tartozik, a drágábbaknál pedig teakonyha szolgálja az idelátogatók kényelmét.

Ahol jó érzés csak úgy elveszni

Ocho Rios, az egykori halászfalu mára a turisták kedvelt célpontjává vált, és mindent kínál, ami egy karibi álomnyaraláshoz kellhet: kalandtúrák, vízesések, színes lagúnák, pálmafás strandok. És igen,

a reggae királya, Bob Marley is itt született,

egész pontosan a várostól délre fekvő Nine Mile-ban. A Jamaica ékszerének becézett üdülőhely a természeti szépség és a romantika színes kaleidoszkópját tárja eléd, és mind külsőleg, mind belsőleg meghittséget sugároz. A buja növényzet, az apró ösvények és a titkos pavilonok lehetővé teszik, hogy a vendégek kilépjenek megszokott közegükből, és felfedezzenek egy másik világot.

Forrás: Dreamstime

A Life.hu extra tippje

Guadeloupe, Franciaország trópusi ékköve egy olyan úti cél, ami bizonyára sokak bakancslistáján szerepel. Nem számít, hogy az öt sziget közül melyiket választod a vakáció helyszínéül, mert ezek mindegyikén bámulatos tájakra, elképesztően gyönyörű strandokra és kellemes időjárásra számíthatsz. A színes-illatos piacokról és a kulináris finomságokról nem is beszélve. Kapcsolódj ki, és élvezd az életet 389 900 Ft/fő/7 éjtől!

Forrás: couples.com

Élvezzétek St. Lucia szépségét!

Saint Lucia egy tökéletes hely, ha szeretnétek kiszakadni a mindennapok egyhangúságából. Elbűvölő strandok állnak rendelkezésre a lazításhoz, és sok olyan szabadidős tevékenységet fogtok találni a környéken, ami elcsábít a nyugágyról, beleértve az esőerdőkben való túrázást, a vitorlázást vagy a búvárkodást.

Forrás: Dreamstime

A sziget délnyugati partján magasodó resort az organikus építészet szép példája, és tökéletes harmóniában áll az őt körülölelő környezettel. Itt megtapasztalhatjátok azt a különleges élményt, amikor a hatalmas terek szinte „átúsznak" a természetbe, a kényeztető szolgáltatások révén pedig

teljesen új értelmet nyer a privát szféra kifejezés.

Lépjetek be a trópusi álomvilágba!

Gyerekzsivaj nélkül, háborítatlan nyugalomban szeretnél egy kis időt eltölteni a szerelmeddel? Ha ez a fő szempont számodra, akkor

válaszd a kifejezetten felnőtteknek szóló üdülőt,

ami Saint Vincent és a Grenadine-szigetek egyik legeldugottabb szegletében található.

Forrás: palmislandresortgrenadines.com

Az 54 hektáros privát szigetet csak hajóval lehet megközelíteni, ahol olyan érzésed lesz, mintha egy romantikus regénybe csöppentél volna. A díjnyertes resort szobáit úgy tervezték, hogy biztosított legyen a vendégek magánélete, a kellemes színek, az elegáns bútorok és a panorámás teraszok még inkább hozzájárulnak az idilli hangulathoz. A fehér homokos strandok tökéletes kikapcsolódást nyújtanak, az aktív pihenés kedvelői pedig belekóstolhatnak abba, hogy milyen remek időtöltés biciklire pattanni, és bebarangolni a sziget rejtett ösvényeit.

Forrás: palmislandresortgrenadines.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.