Fluor: "Teljesen megváltozott az életem" - Amerikába utazik

Fotó: Polyák Attila - Origo -
wellhello Fluor Miami
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két év hajtás, 260 koncert után visszavesz a tempóból a Wellhello. Fluor úgy döntött, Amerikában, Miamiban piheni ki magát. Tavaszig nem vállalnak egyetlen fellépést sem.

"Teljesen egybefolyt az elmúlt két év a Wellhellóval. Annyi mindent történt ez idő alatt, hogy öregedtünk vagy 10 évet. Iszonyatosan durva élményeket éltem át, teljesen megváltozott az életem. Brutálisan jó volt. De nem akarjuk azt, hogy belefáradjunk, nem akarjuk magunkat teljesen kimeríteni. Ezért úgy döntöttünk, most egy kicsit elvonulunk, és április közepéig nem vállalunk már semmit. Budapesten legközelebb júniusban lépünk fel" – mesélte Fluor a Borsnak.

"Egy hónapra elrepülök Miamiba. Lesz egy kis nyaralásjellege az utazásnak, egyébként meg hétfőtől péntekig, napi öt órát nyelviskolában leszek, hogy a már meglévő angolnyelv-tudásom addig csiszoljam, hogy zavarba esés nélkül tudjak beszélni" – tette hozzá.

Júniusig nem áll színpadra Fluor Tomi Fotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.