Bódi Sylvi Burma zsiráfnyak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi igazán irigylésre méltó életet él: a világ leggyönyörűbb tájain szörfözik és közben az adott népszokásokkal is ismerkedik. Ezúttal az úgynevezettt "long neck" azaz "hosszúnyakúak" törzsébe látogatott el, Burmában.

Burma gyönyörű tájain szörfözik az egykori nyuszilány, akinek ezúttal volt szerencséje közelebbről is megismerni az ott élő kayani törzset. Ez a Myanmari népcsoport arról nevezetes, hogy a törzs női tagjai sárgaréz karikákat viselnek nyakukon, ezzel hosszítva azt. Vannak olyan nők, akik ezen ékszer viselésével akár dupla olyan hosszúra nyújtották saját nyakukat. A turisták legtöbbször zsiráfnyakúaknak hívják őket. Ez a karika azért veszélyes, mert leszorítja a kulccsontot és elsorvasztja a nyaki izmokat is.

Úgy tűnik Sylvit magával ragadta a törzs szellemisége, ugyanis

egy fotó és egy videó erejéig ő is magára aggadta a rézgyűrűket.

Anyaszült meztelenül gyűjti a lájkokat Bódi Sylvi - FOTÓ

Tegnap még bikiniben örült a strand homokjának Bódi Sylvi, mára azonban egy darab ruhanemű nem sok, annyi sem maradt rajta.

Ágyon térdelve pózol Sarka Kata- Fotó!http://www.life.hu/trend/20170221-sarka-kata-agyon-terdelve-pozolt-fotoval.htmlSarka Kata ezúttal egy igazán szexi fotót posztolt: ágyon térdelve mutatta meg tökéletes testét a sztármami. TrendOrigoBritney Spears félmeztelen – Fotó!http://www.life.hu/trend/20170220-britney-spears-felmeztelen-fotot-posztolt.htmlBritney Spears az elmúlt években újra önmagára talált. Sikeresen a háta mögött hagyta múltját és idegösszeomlásának emlékeit, folytatta karrierjét, és gyerekeit is példásan neveli. Nemcsak belsőleg, de külsőleg is teljesen átalakult a díva: ezúttal tökéletes felsőtestét mutatta meg, amit alig takart valami... Trend--Így fest smink nélkül Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/trend/20170206-cinthya-dictator-smink-nelkul-diaklany.htmlCinthya Dictator leginkább arról híres, hogy bármivé képes átalakulni. Láthattuk már görög istennőként és meztelen szexbombaként is pózolni. Ezúttal viszont olyat tett magával, amit mi sem hittünk volna. TrendOrigoJennifer Lopez méregdrága ékszert kapott fiatal szerelmétőlhttp://www.life.hu/trend/20170113-jennifer-lopez-draga-ekszert-kapott-fiatal-szerelem.htmlJennifer Lopez új szerelme nagy port kavart a sztárvilágban, sokak nemtetszésüket fejezték ki a kibontakozó frigy kapcsán. Bár a sztárpár még nem erősítette meg kapcsolatuk hírét, a jelek szerint biztosan egy párt alkotnak. Erre pedig a legjobb bizonyíték Jlo 28 millió forintot érő gyémánt nyakéke, amit Drake-től kapott. TrendOrigoVajna Timi szexi kókuszokat villantotthttp://www.life.hu/trend/20161228-vajna-timi-megmutatta-vakacio.htmlVajna Timiről tudjuk, hogy jelenleg a Maldív-szigeteken piheni ki az év fáradalmait. Ezúttal viszont nem akármilyet villantott... TrendOrigoEgyszerű, dögös, otthon elkészíthető frizura szilveszterrehttp://www.life.hu/trend/20161229-csinald-magad-a-szilveszteri-hajad.htmlSokaknak nem fér már bele az év végi hajtásba, hogy a szilveszeri buli előtt fordászhoz menjenek. Nekik és minden kreatív lánynak szól a következő videó: készítsd el otthon a dögös party sérót! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.