Sara Underwood szexi utazós blogot indított

fotó Sara Underwood playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori playmate egy utazással foglalkozó blogot indított, és nem mindennapi módon hívja fel a figyelmet a különböző helyszínek szépségeire. 

Sara Underwood a világ leggyönyörűbb tájain jár, és a blogjában erről mindenkit tájékoztat, nem is akárhogyan: minden egyes helyszínről fehérneműs, fürdőruhás képeket és videókat tesz közzé, amelyektől mindenkinek leesik az álla.

A 32 éves explaymate, modell nem rejti véka alá az idomait, gond nélkül megmutatja a popsiját és a melleit is, mindenki nagy örömére.

Féllábú modell pózol a világ minden pontján

Paola 2014-ben autóbalesetet szenvedett, amelynek következtében amputálni kellett a lány bal lábát, azóta pedig művégtaggal éli az életét. A fiatal brazil szépség láthatóan boldog, kiegyensúlyozott életet él. Nemcsak fizikailag, hanem lelkileg is felépült a traumából, azóta pedig a világ legcsodálatosabb helyeit járja be. Nézd meg a fotóit itt.

Kovi elmondta: ennyit keres egy magyar lány a pornóvalhttp://www.life.hu/intim/20170221-kovi-elmondta-ennyit-keres-egy-magyar-lany-a-pornoval.htmlArról nemrégiben olvastunk, hogy mennyit keresnek a pornósok külföldön, most pedig Kovács István, alias Kovi a magyar viszonyokról beszélt. IntimOrigoA tiltott rés: Sokan meghaltak, hogy a vaginám és én ma boldogan élhessünkhttp://www.life.hu/intim/20170219-diane-ducret-a-tiltott-resz-cimu-konyverol.htmlAzt hittem, mostanra végzek A tiltott réssel. Azzal a kiadvánnyal, melyet más portálok nálam gyorsabban olvasó újságíró kollégái nemes egyszerűséggel puncikönyvnek hívnak, és amit mindenki számára kötelezővé szeretnének tenni. Ebben a modern történelemkönyvben Diane Ducret belga filozófus-történész azt mutatja be, mi történt a nők "lába közével" Kr. e. 350-től 2006 szeptemberéig. Elárulom, nem sok jó... IntimOrigoVilmos herceg és Katalin: ezért nem fogják meg soha egymás kezéthttp://www.life.hu/intim/20170219-vilmos-herceg-es-katalin-hercegno-sosem-fogjak-meg-egymas-kezet.htmlKatalin és Vilmos nagyon ritkán mutatják a nyilvánosság előtt, hogy milyen boldogok is együtt. Mi ennek az oka? Intim--Állítják: Brad Pitt után máris új párra talált Angelina Joliehttp://www.life.hu/intim/20170217-angelina-jolie-jared-letoval-randizik.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, zajlik Brad Pitt és Angelina Jolie válása, ám most az a hír járja, hogy egyikük sincs egyedül. Mint ismeretes, Brad Pitt rátalált Kate Hudsonra, de most Jolie állítólagos új párjáról is elkezdtek cikkezni a lapok. IntimAFPŐ Hester Scheurwater, a fotóművész, aki a saját vagináját fényképezi (18+)http://www.life.hu/intim/20170219-a-fotomuvesz-aki-a-sajat-vaginajat-fenykepezi-18.htmlHester Scheurwater, a 46 éves holland fotóművész saját vagináját örökíti meg különböző helyzetekben. De mi lehet a célja azzal, hogy a saját nemi szervét teszi közszemlére? IntimOrigoÍme a világ legkerekebb meztelen popói: Fotók!http://www.life.hu/intim/20170217-meztelen-fenekekrol-keszult-fotosorozat.htmlNemhiába, a kerek pucér fenekek örök imádatnak örvendenek. Az alábbi fotósorozatban összegyűjtöttük a világ legtökéletesebb popsijait. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.