Szőrös szörny tetemét mosta partra a tenger a Fülöp-szigeteknél

bálna Fülöp-szigetek tetem szörny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem látott, szőrös szörnyeteg tetemét vetette partra a tenger a Fülöp-szigeteken. A fotó azonnal terjedni kezdett a neten, megy a találgatás.

A helyiek azt gondolják, hogy a furcsa lény felbukkanása összefüggésben van a hétvégi földregéssel. Az internet népének találékonysága azonban határtalan, egyesek szerint a szörnyeteg nem más, mint a Végtelen történet fehér kutyája.

A tudósok végül megoldották a rejtélyt: a szörny egy hatméteres bálna oszlásnak indult teteme, amit körülbelül két hetet üthetett el egy hajó – adta hírül a Daily Mail.

A nászutasok paradicsomában ünnepli a születésnapját Dobó Katahttp://www.life.hu/lifeutazas/20170225-a-maldiv-szigeteken-unnepli-szuletesnapjat-dobo-kata.htmlEgy évvel ezelőtt még arról szóltak a hírek, hogy Dobó Kata újra szingli. Azóta már újra rátalált a szerelem, kedvesével, Zsidró Tamással két napja utazott el a nászutasok paradicsomába. UtazásOrigoKorda Gyuri és Balázs Klári elutaznak Spanyolországbahttp://www.life.hu/lifeutazas/20170224-spanyolorszagba-utazik-korda-gyorgy-es-balazs-klari.htmlRengeteg munka van Korda Gyuri és Balázs Klári mögött, az elmúlt hónapokban mást sem csináltak, csak dolgoztak. Elegük lett, kicsit bele is fáradtak a sok munkába, ezért úgy döntöttek, elutaznak: irány Spanyolország. UtazásOrigoBódi Sylvi a burmai népszokásokkal ismerkedikhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170221-bodi-sylvi-burmaban-van-es-posztol.htmlBódi Sylvi igazán irigylésre méltó életet él: a világ leggyönyörűbb tájain szörfözik és közben az adott népszokásokkal is ismerkedik. Ezúttal az úgynevezettt "long neck" azaz "hosszúnyakúak" törzsébe látogatott el, Burmában. UtazásOrigoSara Underwood szexi utazós blogot indítotthttp://www.life.hu/lifeutazas/20170221-sara-underwood-meztelen-testet-mutogatja.htmlAz egykori playmate egy utazással foglalkozó blogot indított, és nem mindennapi módon hívja fel a figyelmet a különböző helyszínek szépségeire. Utazás--Szűcs Judith Thaiföldön nyaralt: "Kell egy kis boldogsághormon"http://www.life.hu/lifeutazas/20170219-szucs-judith-thaifoldre-utazott.htmlSzűcs Judit a repkedő mínuszok helyett inkább a kellemes meleget választotta, és elrepült Thaiföldre, amelyet akár második otthonának is tekinthet, hiszen sokadjára járt az ázsiai országban. A 63 évesen is kirobbanó formában lévő és hihetetlen életörömöt sugárzó énekesnő nagyon jól érezte magát Pattaján, ahonnan feltöltődve tért haza, és már gőzerővel készül április 10-i szuperkoncertjére. UtazásThinkstockA világ legcsúnyább állatai a kihalás szélénhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170214-a-vilag-legcsunyabb-allatai-borneoi-nagyorru-majom-csupasz-foldikutya.htmlEgy már nem friss, de az évek teltével egyre fontosabb felmérés szerint az emberek által aranyosnak, cukinak tartott állatok védelmére sokkal több pénzt költenek, mint a csúnya, ám éppannyira veszélyeztetett fajok megmentésére. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.