Itt van Kovi új biznisze: pornóturizmussal próbálkozik

Fotó: Hirling Bálint/Origo -
pornóturizmus pornó Kovi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovi, a pornópápa azt gondolja, hogy a felnőttfilmek népszerűségének hanyatlásáért az interneten fellelhető, mérhetetlen mennyiségű erotikus tartalom a felelős. Most azonban kitalált valami egészen újat, ami megoldás lehet a vállalkozásának problémájára.

Kovi megállapodott egy utazási irodával, aminél be lehet fizetni egy pornóforgatásra:
"Megkeresett egy hazai utazási iroda, illetve annak egy leányvállalata, amely azzal foglalkozik, hogy fakultatív programokat szervez magyarországi vendégeinek. Ők vetették fel, és tették be a kínálatukba, hogy legyen az egyik választható program egy felnőttfilmes forgatás megnézése élőben. Én mint rendező instruálom a szereplőket és az operatőrt. Egy igazi, egy-másfél órás pornóforgatásról van szó, amit kimondottan a vendégek miatt csinálunk. Tehát nem megrendelő cégnek vagy magunknak forgatjuk. Hangsúlyozom, ez nem kamu forgatás, hanem minden élőben zajlik belámpázott forgatási helyszínen. Az akciók pedig élesek" – mesélte Kovi a Borsnak.

A pornópápa betör a turizmusba Fotó: Hirling Bálint/Origo


Kovi szigorú szabályokat fektetett le, úgy ment csak bele az üzletbe. Gondolkodtak rajta, hogy a vendégek is akciózhatnak, de végül elvetették az ötletet. Fotózkodni lehet a szereplőkkel, és beszélgetni is, a felvételt is megvásárolhatják a nézők, de a jelenetbe beszállni nem szabad. Külföldön ez már egy bevált modell, komoly iparág a pornóturizmus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.