Dukai Regina Dominikán nyaral: bikiniben napozik - Fotók!

Forrás: Instagram/Dukai Regina -
Dominika Dukai Regina bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dukai Regina elutazott, hogy kipihenje a fáradalmakat, egészen Dominikáig ment, ahol gyönyörű napsütötte tengerparton lazíthat. Természetesen a fotókról nem feledkezett meg: folyamatosan tájékoztatja rajongóit.

Dukai Regina immár egyedülállóként ruccant ki Dominikára, hogy kipihenje az elmúlt időszak fáradalmait, feltöltődjön, és lazítson egy jót.

A szépséges modell gyönyörű tengerparton sütkérezik, de a kikapcsolódás közben szerencsére nem feledkezett meg rajongóiról sem. Instagram-oldalára folyamatosan tölti fel a szebbnél szebb fotókat.

Dukai Regina jól érzi magát Dominikán Forrás: Instagram/Dukai Regina

Regina egy falatnyi bikiniben élvezi a napsütést, követői legnagyobb örömére. Nem egyedül teszi viszont, ugyanis bátyjához, Gergőhöz utazott ki a szépséges Punta Canára.

Látszik, hogy a modell remekül érzi magát odakint, de ez nem is csoda, hiszen mesés kilátásban van része, ráadásul jó társaságban.

Három tó Európában, amelytől eláll a lélegzetedhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170318-europa-harom-gyonyoru-tava-bled-como-es-plitvice.htmlA tavasz beköszöntével egyre inkább vágyunk arra, hogy a szabadidőnket a természetben, leginkább vízparton töltsük el. Ha nincs lehetőséged külföldre utazni, a Balaton, a Velencei-tó vagy a Fertő tó mellett is feltöltődhetsz, de mi most három olyan európai tavat mutatunk meg neked, amelyek partjára biztosan mindig visszavágysz majd. UtazásThinkstockDemcsák Zsuzsa keményen bulizik a szabadsága alatt: Videó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170319-demcsak-zsuzsa-szabadsagra-ment-es-siel.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Demcsák Zsuzsa a minap elárulta, hogy miért tűnt el a képernyőről. Most pedig arra is fény derült, a műsorvezető mivel töltötte jól megérdemelt pihenését. UtazásOrigoFalatnyi sortban pózol Los Angelesben Tóth Verahttp://www.life.hu/lifeutazas/20170317-falatnyi-shortban-pozol-los-angelesben-toth-vera-enekesno.htmlSoha ennyi fotót nem posztolt magáról Tóth Vera, mint az utóbbi napokban. A helyében persze mi is ezt tennénk: az énekesnő egyre szebb, ráadásul gyönyörű helyre utazott, Los Angelesben pihen. UtazásOrigoBódi Guszti és Margó közel három hónapot töltött Thaiföldönhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170318-bodi-guszti-bodi-margo-kozel-harom-honapot-toltott-thaifoldon.htmlMajdnem három hónapot töltött Thaiföldön Bódi Guszti és felesége, Margó. Tíz éve járnak vissza, de még mindig nem unják.Utazás--Sarka Kata a gyerekeivel wellnessezikhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170317-sarka-kata-a-gyerekeivel-noncsival-es-daviddal-wellnessezik.htmlKihasználva az iskolai szünetet, gyerekeivel egy wellnesshotelbe utazott hosszú hétvégézni Sarka Kata. Utazás--Skandináv tengerpart és hippi kommuna – Észak-Európa csücskén jártamhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170314-malmo-es-koppenhaga-latvanyossagai.htmlMindig is el szerettem volna jutni Észak-Európába, hogy felfedezzem a kissé zord, de mégis kedves skandináv tájakat, ahol pirosra csípi az arcom a jeges szél. Idén végre (valamelyest) teljesült az álmom: ellátogattam Malmőbe és Koppenhágába is. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.