Amerikába utazott Majka és családja

Fotó: Polyák Attila/Origo -
Las Vegas Dundika Majka Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka és családja elutaztak Amerikába. Egy hónapot töltenek kint, de a zenész-műsorvezető többször is beszélt arról, elképzelhető, hogy évek múlva végleg Las Vegasba költözzenek. 

"Március végén ér véget Az 50 milliós játszma, így hónapra utazunk Amerikába pihenni egy kicsit. Már alig várom, egy év telt el, mióta ott jártunk. Úgy megyünk oda, mintha hazajárnánk, sok barátunk van, akiket nagyon szeretünk, és már hiányoznak" - nyilatkozta korábban a Ripostnak Dundika.

"Idén egy barátunk családjával utazunk, kibérelünk egy házat és élvezzük a jó idő, az ottani társaságot. Vegasban nagyon sok program van, így amikor Peti kártyázik, a gyerekek is találnak maguknak elfoglaltságot nem kell a házban ücsörögniük" – tette hozzá.

Majka, Dundika és a gyerekek Fotó: Polyák Attila/Origo

Bikinis képet posztolt Marenec Fruzsihttp://www.life.hu/lifeutazas/20170325-bikinis-kepet-posztolt-marenec-fruzsi-egykori-baratok-kozt-szereplo.htmlDubaji nyaralásáról tett fel képeket az Instagramra Marenec Fruzsi. A legutóbbinál egy kicsit szabadkozott is, pedig nem kellene neki. A rajongói biztosan szívesen nézik bikinis fotóit. Utazás--Három tó Európában, amelytől eláll a lélegzetedhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170318-europa-harom-gyonyoru-tava-bled-como-es-plitvice.htmlA tavasz beköszöntével egyre inkább vágyunk arra, hogy a szabadidőnket a természetben, leginkább vízparton töltsük el. Ha nincs lehetőséged külföldre utazni, a Balaton, a Velencei-tó vagy a Fertő tó mellett is feltöltődhetsz, de mi most három olyan európai tavat mutatunk meg neked, amelyek partjára biztosan mindig visszavágysz majd. UtazásThinkstockFalatnyi sortban pózol Los Angelesben Tóth Verahttp://www.life.hu/lifeutazas/20170317-falatnyi-shortban-pozol-los-angelesben-toth-vera-enekesno.htmlSoha ennyi fotót nem posztolt magáról Tóth Vera, mint az utóbbi napokban. A helyében persze mi is ezt tennénk: az énekesnő egyre szebb, ráadásul gyönyörű helyre utazott, Los Angelesben pihen. UtazásOrigoA világ legszebb titkos szigetei, amelyek nem hemzsegnek turistáktól http://www.life.hu/lifeutazas/20170311-a-vilag-gyonyoru-szigetei-ahol-nem-keves-a-turista.htmlA világ különböző tájain elhelyezkedő, a turisták által kevésbé ismert és látogatott szigetekre valószínűleg csak kevesen jutnak el. Akik viszont igen, azok életük egyik legnagyobb élményének tartják utazásukat. Hogy miért? Nem csupán azért, mert csodálatosak, hanem mert van az ismert pihenőhelyekhez képest egy hatalmas előnyük. Mivel kevés turista látogat oda, így a természeti környezet is sokkal háborítatlanabb, mint a könnyebben elérhető úticélok esetében. Utazás--Elkezdődött az alcsúti hóvirágünnephttp://www.life.hu/lifeutazas/20170214-elkezdodott-az-alcsuti-hoviragunnep-februar-20-marcius-12.htmlSokan várták már, hogy az Alcsúti Arborétum közzétegye: nyílik a hóvirág, látogatható a hóvirágmező. Idén ugyanis a szokásosnál később, március 3-án indult a hóvirágünnep az alcsúti arborétumban, a kemény tél és a fagyos talaj miatt a virágok nehezebben dugták elő a fejüket a földből. Utazás--Ezért érdemes tavasszal Ciprusra utaznihttp://www.life.hu/lifeutazas/20170303-ciprus-latnivaloi.htmlHa márciusban már nagyon D-vitamin-bombára vágysz, és megteheted, hogy elutazz, Ciprus tökéletes választás. A szigeten már nagyon tavaszodik, zöldellnek a mezők és a fák, és virágillat van a levegőben. A tenger szikrázóan kék, és kis öblök és tengeri barlangok várnak felfedezésre. Ugyan a víz még elég hideg hosszabb fürdőzésekhez, de a "bátrabbak" már ilyenkor is bemerészkedhetnek, hiszen a szikrázó napsütés hamar felmelegíti az embert. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.