Muri Enikő nem a pénz miatt döntött a tévés szereplés mellett

TV2 Muri Enikő Operettszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Muri Enikőtől megvált az Operettszínház, miután elvállalt egy TV2-s szereplést, ami 1 hónapra külföldre szólítja. A színésznő elárulta, miért döntött az utazás mellett a színházzal szemben. Leszögezte, nem a pénz érdekli.

Muri Enikő már nem az Operettszínház tagja, mivel a színésznőtől megvált a társulat. Enikő ugyanis elvállalt egy TV2-s szereplést, ami nem összeegyeztethető a próbákkal és az előadásokkal. A műsor kedvéért külföldre utazik Enikő, egy hónapig lesz távol. Annak ellenére nem számított a kirúgására, hogy a színházi vezetőség jelezte, amennyiben elvállalja, nem kell többet előadásra mennie. A színésznő ennek ellenére a tévés szereplés mellett döntött, azt is elárulta, hogy miért.

Muri Enikő nem a pénz miatt döntött a tévés produkció mellett Forrás: Muri Enikő / Facebook

Nagyon hálás vagyok a színháznak, hogy lehetőséget kaptam, de erre az útra egyszerűen nem tudtam nemet mondani.

Tóth Szabi, a Sugarloaf zenekar vezetője barátom, sokat beszélgettünk az utóbbi időben. Kérdeztem tőle, hogy mikor lesz koncertjük, mire azt mondta, hogy nem mostanában, mert nincs énekesnőjük. Mire én: akkor leszek én! Így indult el ez az új karrierem, amibe rettentő nagy izgalommal és szeretettel vágok bele"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.