Utazásból él a fiatal pár: Fotósorozat!

fotó szerelmes pár fizetés Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen életet él Jack Morris és Lauren Bullen: körbeutazzák a világot, és nincs más dolguk, csak jobbnál jobb fotókat készíteni a látottakról. Ebből élnek. 

Jack 2 millió Instagram-követővel, míg Lauren 1,2 millió kedvelővel rendelkezik. Nem is csoda, hiszen a világ minden tájáról posztolnak, és kizárólag olyan fotók kerülnek napvilágra, amelyek mind valami elképesztően szép helyen készültek.

Jack Morris és szerelme, Lauren Bullen Forrás: Instagram/doyoutravel

Hatalmas turisztikai cégek és egyéb szponzorok álltak mögéjük, ugyanis rájöttek, hogy ennél jobb reklámot nem tudnak csinálni maguknak. Éppen ezért a szerelmesek

egy-egy fotóért nagyjából 2,5 millió forintot kapnak,

így tulajdonképpen a felvételekkel finanszírozzák a következő kirándulást és az egész életüket.

Ez aztán az igazán menő! Sokan kipróbálnánk, hogy milyen lehet így élni. Olyan helyeken járni, amiket a legtöbben soha nem láthatnak élőben. Szabadnak lenni, és magunkba szívni a világ minden csodáját: ez az igazi kincs!

/1704/Utaz_2017420121532Így hozd ki olcsóbban a portói nyaralásodat!http://www.life.hu/lifeutazas/20170417-porto-nevezetessegei-es-latnivaloi.htmlHárom éve írtunk Portóról, az érdekességekről és a látnivalókról, azóta viszont sok minden megváltozott. Egyrészt kényelmes, gyors, olcsó és praktikus megoldások születtek Budapesten a reptérre való kijutásra, másrészt pedig már nemcsak a TAP Portugal járataival és többórás átszállásokkal, hanem közvetlenül és fapados árakon is elérhetjük a második legnagyobb portugál várost. Vagyis, ha ügyesek vagyunk, 6-7 óra alatt eljuthatunk pesti albérletünkből az Atlanti-óceán partjára. Utazás--Badár Sándor: "A vártnál jobban viselkedett a szervezetem"http://www.life.hu/lifeutazas/20170417-badar-sandor-everest-expedicio-interju.htmlMegérkezett az Everest Expedíció sztáros különítménye, élükön a humoristával, Badár Sándorral. Sanyi elmondta, számára is meglepetés volt, hogy jól bírta a "kirándulást", de szerinte minden tökéletesen alakult, pont úgy, ahogy azt remélte.UtazásOrigoHajdú Péter Spanyolországban romantikázik új barátnőjével, Eszterrelhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170415-hajdu-peter-spanyolorszagban-romantikazik-baratnojevel-eszterrel.htmlHajdú Péter elutazott a húsvéti ünnepekre. Spanyolországban tölti ezt a pár napot új kedvesével, Eszterrel. Utazás--Elhagyta családját Istenes Bence - Megérkezett a Fülöp-szigetekrehttp://www.life.hu/lifeutazas/20170415-istenes-bence-megerkezett-a-fulop-szigetekre-survivor-rtl-klub.htmlIsten Bence már meg is érkezett a Survivor című vetélkedő forgatási helyszínére, a Fülöp-szigetekre. A műsorvezető és a stáb 40 órát utazott.Utazás--Tóth Vera még Amerikában is diétázott – Videó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170413-toth-vera-amerikaban-is-tartotta-a-dietajat.htmlTóth Vera a Mokka című műsorban Pachmann Péternek és Szabó Dórának mesélt amerikai kiruccanásáról. Kiderült, még Los Angelesben is fogyott... UtazásOrigoLilu családjával Floridában nyaral - Fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170411-lilu-csaladjaval-floridaban-nyaral.htmlLilu ennél boldogabb talán még sosem volt az életében, erről tanúskodnak legalábbis a legutóbb közzétett képei: családjával együtt nyaral egy napfényes tengerparton, nincs is miért szomorkodnia! UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.