Olaszország Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Instagram-oldalának tanúsága szerint Olaszországban pihenget Győzike nagyobbik lánya, Evelin.

"A jövő és a múlt a gondolaté, míg a pillanat az angyaloké" - írta ki közösségi oldalára a sztárcsemete. Evelin az olaszországi Triesztből csekkolt be, és az alábbi képet tette közzé:

A jövő és a múlt a gondolaté, míg a pillanat az angyaloké.

GE (@evelingaspar) által megosztott bejegyzés,

Gáspár Evelin elképesztő átalakuláson ment keresztül, ennek eredményét már többször láthattuk. Korábban például egy fűzőbe bújtatta a derekát, úgy mutatta meg rajongóinak, milyen csinos. Lesd meg azt a fotót is!

Spanyolországban van a legtöbb kék zászlós strand az idén ishttp://www.life.hu/lifeutazas/20170512-spanyolorszagban-van-a-legtobb-kek-zaszlos-strand.htmlEbben az évben is Spanyolország büszkélkedhet a legtöbb, kiváló környezeti minősítésű stranddal a világon, júniustól 579 tengerparti fürdőhelyen loboghat a minőséget jelző kék zászló - jelentette be a Környezetvédelmi és Fogyasztói Oktatásért Alapítvány (ADEAC) nevű szervezet kedden sajtótájékoztatón Madridban. Utazás--Top 5 látnivaló a Mecsekbenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170429-a-gyonyoru-mecsek-top-5-latnivalo.htmlHa tíz embert megkérdezel, melyek a kedvenc városaik Magyarországon, közülük nyolc biztosan megemlíti köztük Pécset is, amely Magyarország legszebb fekvésű, történelmi emlékekben igen gazdag, mediterrán hangulatú nagyvárosa. Pécs gyönyörű belvárosával, múzeumaival valóban hazánk egyik legvonzóbb kirándulási célpontja, nem véletlenül nyerte el 2010-ben az Európa Kulturális Fővárosa címet. Most azonban összeszedtük azt is, mi mindent érdemes megnézned, ha a Mecsekben jársz, ugyanis a város környéke is számtalan izgalmas látnivalót kínál. UtazásOrigoGáspár Laci Dubajban nyaralt - Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170509-gaspar-laci-dubajban-nyaralt.htmlGáspár Laci elutazott, hogy kipihenje az elmúlt időszak fáradalmait. Úti célja nem más volt, mint Dubaj: nézd meg, milyen luxus veszi körül most az énekest! UtazásOrigoMátra: ha nyugodt kikapcsolódásra vágyszhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170504-matra-latnivaloi.htmlHa egy kis kiszakadásra vágysz a rohanó hétköznapokból, nem kell messzire menned; pár órányira a fővárostól vár a Mátra, a nyugalom szigete hegye. A madárcsicsergés, a fák ágain átszűrődő napfény tökéletes nyugtató a zaklatott, mindennapokba belefáradt léleknek. Számos túraútvonal is húzódik ebben a gyönyörű középhegységben, így az aktív pihenést kedvelőknek is tökéletes úti cél. Utazás--VV Seherezádé bikiniben napozik Thaiföldön - Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170505-vv-seherezade-bikiniben-napozik-thaifoldon.htmlVV Seherezádét most sokan irigyelhetik, és nemcsak azért, mert elképesztő alakja van, hanem azért is, mert tökéletes testét éppen Thaiföldön sütteti. UtazásOrigoEzek az ülések a legbiztonságosabbak egy repülőnhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170502-ezek-az-ulesek-a-legbiztonsagosabbak-egy-repulogepen.htmlA repülő az egyik legbiztonságosabb utazási eszköz, mégis ettől félnek a legtöbben. Azoknak, akik rettegnek, eláruljuk, melyek a gép legbiztonságosabb ülései. Íme! Utazás

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.