Osvárt Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, Vajna Timi mellett egy másik magyar sztár, Osvárt Andi is Cannes-ban van. És ha a filmfesztivál közben süttetheti magát egy kicsit a francia Riviérán, akkor bizony meg is teszi.

Csodaszép helyről, egészen pontosan az Azúr-partról (franciául Côte d'Azur) küld álomszép fotókat a rajongóinak Osvárt Andi. Az Instagram-oldaláról szemezgettünk:

#paradise #beach #france #southoffrance #riviera #spring #traveling #weekend

Andrea Osvart (@andreaosvart) által megosztott bejegyzés,

#beachtime #cotdazur #costaazzurra #holiday #fun #love #happiness #freedom #dayoff ❤️

Andrea Osvart (@andreaosvart) által megosztott bejegyzés,

Itt pedig a párjával látható:

#szerelem #love #happiness #amore ❤️

Andrea Osvart (@andreaosvart) által megosztott bejegyzés,

Kíváncsi vagy, hogy festett a színésznő Cannes vörös szőnyegén? Szerencsére korábban azt is megmutatta:

#cannes70 #redcarpet #look by #twinset @twinsetofficial @massimoserini @marvi_marver @pasqualebruni @renecaovilla

Andrea Osvart (@andreaosvart) által megosztott bejegyzés,

Alpokalja látnivalói: Szombathely, Kőszeg, Velemhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170516-alpokalja-koszeg-velem-szombathely-latnivaloi.htmlMagyarország egyik legszebb tája, a nyugati régió, az Alpokalja. Az ott fekvő hegyek kirándulóhelyeit a környéken élők sem tudják megunni, a távolabbról érkezők pedig időről időre visszajárnak. A Kőszegi-hegység kristálytiszta hegyi levegője, az ott fekvő kis települések háborítatlan nyugalma és rendezettsége igazi turistamágnes. Ha azonban egy kis kulturális pezsgésre vágysz, irány a megyeszékhely, Szombathely, ahol biztosan találsz magadnak programot. Utazás--Ördög Nóri együtt üvölt egy szoborral Ázsiában - Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170517-ordog-nori-egyutt-uvolt-egy-szoborral-azsiaban.htmlA műsorvezető folyamatosan tudósít rajongóinak ázsiai kalandjairól, ezúttal egy üvöltő szoborral fotózkodott, hasonló arckifejezéssel. Utazás--Gáspár Evelin Olaszországban pózol: Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170516-gaspar-evelin-olaszorszagbol-posztolt.htmlNem mindennapi fotót mutatott Gáspár Evelin a közösségi oldalán: gyönyörű lány egy gyönyörű helyen. UtazásOrigoGáspár Evelin Olaszországból csekkolt behttp://www.life.hu/lifeutazas/20170513-gaspar-evelin-olaszorszagban-van.htmlInstagram-oldalának tanúsága szerint Olaszországban pihenget Győzike nagyobbik lánya, Evelin.UtazásOrigoSpanyolországban van a legtöbb kék zászlós strand az idén ishttp://www.life.hu/lifeutazas/20170512-spanyolorszagban-van-a-legtobb-kek-zaszlos-strand.htmlEbben az évben is Spanyolország büszkélkedhet a legtöbb, kiváló környezeti minősítésű stranddal a világon, júniustól 579 tengerparti fürdőhelyen loboghat a minőséget jelző kék zászló - jelentette be a Környezetvédelmi és Fogyasztói Oktatásért Alapítvány (ADEAC) nevű szervezet kedden sajtótájékoztatón Madridban. Utazás--Top 5 látnivaló a Mecsekbenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170429-a-gyonyoru-mecsek-top-5-latnivalo.htmlHa tíz embert megkérdezel, melyek a kedvenc városaik Magyarországon, közülük nyolc biztosan megemlíti köztük Pécset is, amely Magyarország legszebb fekvésű, történelmi emlékekben igen gazdag, mediterrán hangulatú nagyvárosa. Pécs gyönyörű belvárosával, múzeumaival valóban hazánk egyik legvonzóbb kirándulási célpontja, nem véletlenül nyerte el 2010-ben az Európa Kulturális Fővárosa címet. Most azonban összeszedtük azt is, mi mindent érdemes megnézned, ha a Mecsekben jársz, ugyanis a város környéke is számtalan izgalmas látnivalót kínál. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.