Itt vannak az első lesifotók Pippa Middleton nászútjáról

Forrás: AFP/Justin Tallis -
Pippa Middleton nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Épp egy hete, hogy férjhez ment Katalin hercegné húga, Pippa Middleton. A fiatal szerelmesek a csodaszép álomesküvő után pedig máris nászútra mentek, ahol persze sikerült is lencsevégre kapni őket.

Mint ismeretes, Pippa a James Matthews egy magánszigten nyaralnak, a Társaság-szigetekhez tartozó Tetiaroán töltik a mézesheteiket. Az aprócska szigetekből álló Tetiaroa leginkább arról híres, hogy egykor Marlon Brando tulajdona volt, de csupán 99 évre kapta meg. A szigetecske minden luxust tartalmaz, amit el lehet képzelni. Több privát villa is van rajta, melyeknek mindegyike önellátó.

Káprázatos ruhában ment férjhez Pippa Middleton Forrás: AFP/Justin Tallis

Most pedig meg is érkeztek az exlkuzív fotók a helyszínről, amit itt nézhetsz meg.

Pippa Middleton magánszigeten nászutazikhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170523-pippa-middleton-egy-maganszigeten-naszutazik.htmlPippa Middleton fényűző esküvőt tartott szombaton, és természetesen a nászútját is luxuskörülmények között tölti: egy paradicsomi magánszigeten! Utazás--Esküvő: Pippa Middleton virágai 30 millióba kerültek http://www.life.hu/trend/20170525-ime-pippa-middleton-harminc-millios-eskuvoi-dekoracioja.htmlPippa Middleton esküvőjétől hangos a média, és most újabb friss fotókkal bővült a nézegetnivaló felvételek száma: íme a nagy nap virágdekorációi! Trend--Egyszerre esne teherbe Katalin hercegné és Pippahttp://www.life.hu/csalad/20170522-katalin-hercegne-es-pippa-egyszerre-esne-teherbe.htmlKatalin hercegnő testvére, Pippa Middleton hétvégén ment férjhez, és amint lehet megkezdené a családalapítást is. Nincs ezzel egyedül, hiszen Katalin is tervez még egy gyereket, és ha már így alakult, akkor egyszerre esnének teherbe. Család--Íme, Katalin hercegné és Pippa eltitkolt testvére, James Middleton!http://www.life.hu/csalad/20170520-vilmos-es-harry-herceg-pippa-eskuvojen.htmlKorábban arról szóltak a hírek, hogy Harry herceg a barátnőjével, Meghan Markle-lel teszi majd tiszteletét Pippa esküvőjén, ennek ellenére egyedül ment el a ceremóniára. Ott volt viszont James Middleton, aki örökké testvérei árnyékában él. Család--Nézd meg, mit csinált a kis György herceg Pippa esküvőjén!http://www.life.hu/csalad/20170520-gyorgy-herceg-pippa-middleton-eskuvojen.htmlMint ismeretes, szombat délután egy káprázatos ruhában férjhez ment Katalin hercegné húga, Pippa Middleton. Természetesen a ceremónián elbűvölően festett Katalin is. Az esküvőn egyébként se Harry barátnője, se II. Erzsébet nem vett részt, György és Sarolta viszont ott voltak, és nagyon édes képek készültek róluk. Család--Pippa Middleton esküvőjén se Harry barátnője, se II. Erzsébet nem vett részthttp://www.life.hu/sztarok/20170520-igy-zajlott-le-pippa-middleton-eskuvoje.htmlFérjhez ment szombaton Pippa Middleton, Katalin cambridge-i hercegné húga. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.