Gregor Bernadett nem költ külföldi nyaralásra: pénzkidobásnak tartja

Forrás: TV2 -
Gregor Bernadett nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szűkösebb időszakot él most Gregor Bernadett családja, hiszen férje szabadúszásra kényszerült. Szerencsére azonban a nyaralás nem került veszélybe, így is pont olyan lesz, mint mindig: a Balatonon töltik, ugyanis külföldi nyaralásra nem költenek. 

Gregor Bernadett férje szabadúszó lett, ez temrészetesen az anyagi helyzetükre is hatással van, csak sajnos nem pozitívan. Kicsit szűkösebb számukra ez az időszak, de szerencsére a nyári kikapcsolódást nem veszélyezteti a kialakult helyzet.

A Balatonon töltik a nyarat, ugyanis külföldi nyaralásra nem költenek.

Gregor Bernadett nem tervez külföldi nyaralást Forrás: TV2

Gregor Bernadett felesleges pénzkidobásnak tartja a kiruccanást, ő szuperül elvan a balatoni nyaralóban. "

Szokásunkká lett, hogy mikor véget ér a színházi évad, meg az iskola, bepakolunk a kocsiba és irány Bálványos.

Gregor Bernadett retteg az öregedéstől

Gregor Bernadett sokat gondol az öregségre, a halálra. De állítása szerint ezzel mások is így vannak 40 felett. Ő például retteg az öregedéstől! Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Ördög Nóráék megérkeztek Budapestrehttp://www.life.hu/lifeutazas/20170607-ordog-nora-es-csaladja-ujra-itthon-foto.htmlÖrdög Nóra és családja egy új műsor miatt utazott Ázsiába, ahol öt hosszú hetet töltöttek el. Bár izgalmas túra volt, csodás helyszínekkel, azért a sztár nagyon boldog, hogy végre itthon lehet... UtazásOrigoIstenes Bence és Csobot Adél Amszterdamba utazikhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170606-istenes-benceek-amszterdamba-utaznak.htmlBence éppen hogy hazatért, már újból úton van. Ám ezúttal Adéllal kettesben utaznak, hogy egy kicsit kipihenjék az utóbbi időszak fáradalmait. Utazás--Ördög Nóra elbúcsúzott Ázsiától - Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170606-ordog-nora-elbucsuzott-azsiatol.htmlÖrdög Nóra az elmúlt heteket családjával együtt Ázsiában töltötte egy forgatás miatt. A kaland azonban véget ért, a műsorvezető pedig gyönyörű fotóval búcsúzott az élményekkel teli időszaktól. Utazás--Íme Tápai Szabina első bikinifotójahttp://www.life.hu/lifeutazas/20170604-tapai-szabina-bikiniben.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Tápai Szabina és családja elhagyták az országot. Korábban már megmutatták, milyen csodás helyen szálltak meg, most azonban a sportolónő első bikinifotója is megérkezett. Utazás--Schobert Norbi és a fia az Alpokban jártak: Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170604-az-alpokbol-posztolt-fotot-schobert-norbi-es-a-fia.htmlSchobert Norbi hatalmasat túrázott a fiával az Alpokban. A nem mindennapi eseményről fotót is posztoltak a fitneszguru közösségi oldalára. Utazás--Kucsera Gáborék megérkeztek Törökországbahttp://www.life.hu/lifeutazas/20170604-kucsera-gaborek-torokorszagban-vannak.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a kajakos családjával együtt hagyta el az országot, és meg sem álltak Törökországig. Most pedig megérkeztek az első fotók is. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.