Stewardessek beszélnek arról, mit ne igyunk soha a repülőn

Forrás: Aeroflot, worldscrews.blogspot.com.au -
stewardess repülő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár egy hosszabb úton többnyire sok féle dolog a rendelkezésedre áll, hogy éhséged és szomjad csillapítsd, decvan, amit nem érdemes kérned. Legalábbis a stewardessek szerint. 

"Nagyon meg kell gondolnod, hogy mit kérsz inni egy repülőn. Vannak ugyanis olyan italok, amelyeket a stewardessek és a pilóták is elkerülnek" - tanácsolják a stewardessek. "A dobozos és üveges üdítőkkel semmi gond nincs, azonban soha ne fogyassz olyan italt, amit forró vízzel a fedélzeten készítenek el, azaz teát vagy kávét!" - állítják, ugyanis nem lehet tudni, mennyi baktérium van a vízben és mikor tisztították a tartályokat.

Forrás: Aeroflot, worldscrews.blogspot.com.au

Legyél turista Budapesten! http://www.life.hu/lifeutazas/20170525-budapest-turistaszemmel.htmlVilágéletemben utáltam sétálni, túrázni meg pláne. Talán lustaságból, talán mert gyerekkoromban túl sok városnézős programon vettem részt, és már akkor is untam a bámészkodást, de tény, soha nem vonzott a gondolat, hogy a nyakamba vegyem a várost, és nézelődjek és gyalogoljak, céltalanul, amíg csak kedvem tartja bírom. Aztán valami átkattant a fejemben, és előre örülök azoknak a szabadnapoknak, amikor nincs semmi dolgom, felkaphatom a hátizsákomat, és budapesti turista lehetek. Utazás--Alpokalja látnivalói: Szombathely, Kőszeg, Velemhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170516-alpokalja-koszeg-velem-szombathely-latnivaloi.htmlMagyarország egyik legszebb tája, a nyugati régió, az Alpokalja. Az ott fekvő hegyek kirándulóhelyeit a környéken élők sem tudják megunni, a távolabbról érkezők pedig időről időre visszajárnak. A Kőszegi-hegység kristálytiszta hegyi levegője, az ott fekvő kis települések háborítatlan nyugalma és rendezettsége igazi turistamágnes. Ha azonban egy kis kulturális pezsgésre vágysz, irány a megyeszékhely, Szombathely, ahol biztosan találsz magadnak programot. Utazás--Hollandia, a tulipánok országahttp://www.life.hu/lifeutazas/20170424-hollandia-tulipanviragzas-idejen.htmlKevesen tudják, hogy a tulipánok eredetileg az Oszmán Birodalomból származnak, ugyanis a közvélekedés Hollandiát emlegeti a tavasz egyik legszebb virága hazájának. Ha április közepétől május közepéig odalátogatsz, meg is érted, hogy miért. Utazás--Kisokos kezdő túrázóknakhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170327-tura-az-a-alacsony-tatraban.html"Merj nagyot álmodni!" - szól az inspiráló idézet. Így, amikor felmerült a gerinctúra ötlete az Alacsony- Tátrában, lelkesen vágtam rá, hogy persze. A lélegzetelállító kilátás és a talpam alatt ropogó hó gondolata kiütéssel győzött a kishitűségem felett, hogy talán túl nagy falat ez nekem. A négynapos kaland végül rengeteg élménnyel és még annál is több tanulsággal zárult. Úti beszámoló következik. Utazás--Amerikába utazott Majka és családjahttp://www.life.hu/lifeutazas/20170328-amerikaba-utazott-majka-dundika-es-a-gyerekek.htmlMajka és családja elutaztak Amerikába. Egy hónapot töltenek kint, de a zenész-műsorvezető többször is beszélt arról, elképzelhető, hogy évek múlva végleg Las Vegasba költözzenek. Utazás--Mátra: ha nyugodt kikapcsolódásra vágyszhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170504-matra-latnivaloi.htmlHa egy kis kiszakadásra vágysz a rohanó hétköznapokból, nem kell messzire menned; pár órányira a fővárostól vár a Mátra, a nyugalom szigete hegye. A madárcsicsergés, a fák ágain átszűrődő napfény tökéletes nyugtató a zaklatott, mindennapokba belefáradt léleknek. Számos túraútvonal is húzódik ebben a gyönyörű középhegységben, így az aktív pihenést kedvelőknek is tökéletes úti cél. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.