Sarka Kata Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért az iskola, így Noncsi és Dávidka számára is kezdetét vette a nyári szünet. A válófélben lévő sztárapuka pedig azonnal felnyalábolta a csemetéit, és nyaralni vitte őket.

Sarka Kata számolt be közösségi oldalán arról, hogy bizony véget ért az iskola, így a sztárcsemeték számára is elkezdődött a nyári szünidő:

#thelastschoolday #finally #happiness #mykids #love #onlyme

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

Az évzárót pedig úgy tűnik, rögvest egy apás hétvége követte, Hajdú Péter Instagramjának tanúsága szerint ugyanis

Noncsi és Dávidka már Balatonföldváron élvezik a nyarat:

#balatonfoldvar #summer #gyonyuru #imadom #apashetvege

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

"#balatonfoldvar #summer #gyonyuru #imadom #apashetvege" - kommentálta fotóját a tévés, akiről állítják, hogy talán már nincs is együtt új kedvesével, Eszterrel.

5 fantasztikus látnivaló Hollókőn http://www.life.hu/lifeutazas/20170614-latnivalok-hollokon.htmlNógrád megye egyik legszebb települése, amely még az UNESCO világörökségi listáján is szerepel. Ha még nem láttad, akkor íme 5 indok, amiért érdemes ellátogatni Hollókőre. Utazás--Budapesten forgat Keira Knightley: Videó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170613-budapesten-lattak-keira-knightley-szinesznot.htmlÉrdemes résen lenni, hiszen bármikor, bármeki megpillanathatja az Igazából szerelem című film sztárját Budapest utcáin. Utazás--Stewardessek beszélnek arról, mit ne igyunk soha a repülőnhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170610-stewardessek-beszelnek-arrol-mit-ne-igyunk-soha-a-repulon.htmlBár egy hosszabb úton többnyire sok féle dolog a rendelkezésedre áll, hogy éhséged és szomjad csillapítsd, decvan, amit nem érdemes kérned. Legalábbis a stewardessek szerint. Utazás--Ördög Nóra máris elutazott: a Balatonon pihen - Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170609-ordog-nora-maris-elutazott-a-balatonon-pihen.htmlÖrdög Nóra családjával heteket töltött el Ázsiában egy forgatás miatt. A műsorvezető csak nemrég ért haza, máris elutazott, ugyan nem olyan messzire! UtazásOrigoGregor Bernadett nem költ külföldi nyaralásra: pénzkidobásnak tartjahttp://www.life.hu/lifeutazas/20170608-gregor-bernadett-nem-kolt-kulfoldi-nyaralasra.htmlSzűkösebb időszakot él most Gregor Bernadett családja, hiszen férje szabadúszásra kényszerült. Szerencsére azonban a nyaralás nem került veszélybe, így is pont olyan lesz, mint mindig: a Balatonon töltik, ugyanis külföldi nyaralásra nem költenek. UtazásOrigoIstenes Bence és Csobot Adél Amszterdamba utazikhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170606-istenes-benceek-amszterdamba-utaznak.htmlBence éppen hogy hazatért, már újból úton van. Ám ezúttal Adéllal kettesben utaznak, hogy egy kicsit kipihenjék az utóbbi időszak fáradalmait. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.