Majkáék a Balatonnál vakációznak: Fotó!

Dundika Majoros Péter Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majkáék cuki nyaralós fotót posztoltak: így indulnak nyaralni.

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Majkáék tavasszal egy hónapra Amerikába utaztak, ahol szerencsétlenségükre Hajni és Olivér elkaptak egy kellemetlen fertőzést. Majka akkor a közösségi oldalán mesélt a történtekről.

Persze mostranra már mindenki makk egészséges, ezért a nagy melegre való tekintettel családostul elindultak néhány napra a Balatonhoz.

A sztárapuka egy cuki fotót posztolt a közösségi oldalára, amin jól látszik, hogy bizony mindent magukkal visznek a vakációzásra.

Grsiwaldèk ismét úton !! Irány a Balaton :) #europevacation #griswald #nagytibor

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés,

A fotó természetesen már 10 ezer kedvelés felett jár, ami nem meglepő, hiszen nagyon aranyosak és vidámak, ezt pedig mindenki szívesen nézi.

Folytatódik a vita Szabó Zsófi és Majka között: több sztár is beszállt

Szabó Zsófi és édesanyja adtak interjút egy magazinnak közösen, melyben arról is szó esett, hogy Pálma asszonyt eleinte zavarta Zsolti roma származása. Majka erről a nyilatkozatról nyilvánított ki véleményt Facebook-oldalán, majd elszabadult a pokol: többen is beszálltak a vitába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.