Iszak Esztit egy dán szupermodellnek nézték Spanyolországban

Forrás: Instagram/Iszak Eszti, Josephine Skriver -
műsorvezető Spanyolország nyaralás Iszak Eszti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges dolog történt Iszak Esztivel: egy spanyolországi utazás során szupermodellnek nézték. 

A szexi műsorvezető Marbella városába utazott a barátnőivel. A csapatban volt egy sminkes és egy fotós is, ezért kihasználták a remek alkalmat arra, hogy szebbnél szebb képeket készítsenek Eszti nemrég bemutatott új ruhakollekciójához.

Iszak Esztit Josephine Skriverrel keverték össze Forrás: Instagram/Iszak Eszti, Josephine Skriver

Természetesen a lányok nem csak munkával töltötték kint az időt: strandoltak is és belekóstoltak a spanyol éjszakába, ahol hatalmas meglepetés érte őket. Az egyik szórakozóhelyen Esztit összekeverték egy dán szupermodellel:

"Hiába győzködtük őket, hogy én egy magyar műsorvezető vagyok, nem hitték el. Folyton azzal jöttek, hogy én vagyok Josephine Skriver szupermodell. Még azt sem engedték, hogy kifizessem a számlámat" - mesélte Eszti.

Iszak Eszti popsijától eláll a lélegzet

Hódi Pamela bikinitestet villantott Törökországban, Gáspár Evelin pedig olaszországi álomalakot az Instagramján. Sorra érkeznek a szebbnél szebb fotók a magyar celebnőktől, most pedig Iszak Eszti villantott Marbelláról.

Így élvezkedik a Balatonnál a Majoros-család: Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170622-cuki-fotot-posztolt-a-csaladjarol-majka.htmlMajkáék épségben megérkeztek a Balatonra, és láthatóan nagyon jól érzik magukat. UtazásOrigoKiss Ramóna Amerikába utazik a párjával http://www.life.hu/lifeutazas/20170619-kiss-ramona-elutazott-amerikaba.htmlNem csoda, hogy Kiss Ramóna egy kis környezet változásra vágyik azután, hogy az idei évben szinte minden tekintetben megváltozott az élete. Utazás--Hajdú Péter nyaralni vitte a gyerekeithttp://www.life.hu/lifeutazas/20170617-hajdu-peter-nyaralni-vitte-a-gyermekeit.htmlVéget ért az iskola, így Noncsi és Dávidka számára is kezdetét vette a nyári szünet. A válófélben lévő sztárapuka pedig azonnal felnyalábolta a csemetéit, és nyaralni vitte őket. Utazás--5 fantasztikus látnivaló Hollókőn http://www.life.hu/lifeutazas/20170614-latnivalok-hollokon.htmlNógrád megye egyik legszebb települése, amely még az UNESCO világörökségi listáján is szerepel. Ha még nem láttad, akkor íme 5 indok, amiért érdemes ellátogatni Hollókőre. Utazás--Budapesten forgat Keira Knightley: Videó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170613-budapesten-lattak-keira-knightley-szinesznot.htmlÉrdemes résen lenni, hiszen bármikor, bármeki megpillanathatja az Igazából szerelem című film sztárját Budapest utcáin. Utazás--Stewardessek beszélnek arról, mit ne igyunk soha a repülőnhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170610-stewardessek-beszelnek-arrol-mit-ne-igyunk-soha-a-repulon.htmlBár egy hosszabb úton többnyire sok féle dolog a rendelkezésedre áll, hogy éhséged és szomjad csillapítsd, decvan, amit nem érdemes kérned. Legalábbis a stewardessek szerint. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.