Iszak Esztit egy dán szupermodellnek nézték Spanyolországban

Forrás: Instagram/Iszak Eszti, Josephine Skriver -
műsorvezető Spanyolország nyaralás Iszak Eszti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges dolog történt Iszak Esztivel: egy spanyolországi utazás során szupermodellnek nézték. 

A szexi műsorvezető Marbella városába utazott a barátnőivel. A csapatban volt egy sminkes és egy fotós is, ezért kihasználták a remek alkalmat arra, hogy szebbnél szebb képeket készítsenek Eszti nemrég bemutatott új ruhakollekciójához.

Iszak Esztit Josephine Skriverrel keverték össze Forrás: Instagram/Iszak Eszti, Josephine Skriver

Természetesen a lányok nem csak munkával töltötték kint az időt: strandoltak is és belekóstoltak a spanyol éjszakába, ahol hatalmas meglepetés érte őket. Az egyik szórakozóhelyen Esztit összekeverték egy dán szupermodellel:

"Hiába győzködtük őket, hogy én egy magyar műsorvezető vagyok, nem hitték el. Folyton azzal jöttek, hogy én vagyok Josephine Skriver szupermodell. Még azt sem engedték, hogy kifizessem a számlámat" - mesélte Eszti.

Iszak Eszti popsijától eláll a lélegzet

Hódi Pamela bikinitestet villantott Törökországban, Gáspár Evelin pedig olaszországi álomalakot az Instagramján. Sorra érkeznek a szebbnél szebb fotók a magyar celebnőktől, most pedig Iszak Eszti villantott Marbelláról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.