Till Attila New Yorkban nyaral - Fotók!

Forrás: EVA -
New York Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Till Attila különös vonzalmat érez a tenegrentúl iránt, most is ott tölti szabad perceit. A műsorvezető egyszerűen imádja New Yorkot, a fotókon is látszik, hogy hihetetlenül élvezi ott az életet.

Till Attila csak néhány napja utazott ki Amerikába, Instagram-oldalát máris elárasztotta képekkel a tengerentúlról. A műsorvezetőn látszik, hogy odakint egyszerűen mindent imád, széles mosollyal pózol az összes fotóján. Tilla igyekszik minden kalandjáról beszámolni rajongóinak, legyen az egy finom falat, vagy egy jópofa park.

A műsorvezető még a kinti lakásukat is megmutatta, ugyan csak a bejárati ajtót fotózta le, de már ezen is látszik a hamisítatlan New York-i hangulat.

Tilla nem győzi élményeit megörökíteni, és úgy tűnik, hogy ha választhatna, talán haza sem jönne!

Till Attila tortával ébresztette szülinapos feleségét - Fotó!

A TV2 sztárműsorvezetője megmutatta, hogyan köszönti fel szerelmét a születésnapján: tortával ébresztette. Till Attila remek férj lehet, és még romantikus is! Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.