Curtis és új szerelme Siófokon nyaralnak - Fotó!

Forrás: Instagram/Curtis -
Siófok nyaralás Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper új párjával Siófokra utaztak nyaralni, de nem akárhol szálltak meg: egy szuper luxusvillában hajtják álomra a fejüket. 

Curtisnek már eszébe sem jut volt felesége, hiszen rátalált új szerelmére. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, a friss pár között nagyon dúl a szerelem, látszik, hogy a rapper teljesen odavan kedveséért, és ez az érzés kölcsönös. Szinte alig győzi megosztani boldogságát Instagram-oldalán, de azért megpróbálja.

Curtis és új szerelme élvezik a nyaralást Forrás: Instagram/Curtis

Mostanában közös nyaralásukról posztolgat Curtis, a szerelmesek nem mentek messzire, de annál királyibb körülmények között nyaralnak. A magyar tengernél, vagyis a Balatonnál töltik idejüket, méghozzá a legbulisabb városban, Siófokon. Persze a szállásuk se kutya, egy gyönyörű luxusvillában hajtják álomra fejüket, amiért legalább annyira odavannak, mint egymásért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.