Gryllus Dorka Budapest költözés Berlin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gryllus Dorka eddig Berlinben volt otthon, és csak látogatóba járt Magyarországra. Most azonban úgy tűnik, hogy a helyzet változik.

A szép színésznő Berlint is a hazájának tekinti, nem is adja fel teljesen németországi életét, de azt mondja, Budapesthez semmi sem hasonlítható.

"Amikor itthon kiszállok a repülőből, mindig megnyugszom. Csak beleszagolok a levegőbe, és máris tudom, jó helyen vagyok" - mondta Dorka a Best magazinnak.

Gryllus Dorka Magyarországra költözik Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Gryllis Dorka 30 éves volt, amikor új életet kezdett Németországban. Úgy érezte, hogy ott nagyobb lehetőségek várnak rá a szakmájában. Kisfia Magyarországon született, és a színésznő nagyon örül neki, hogy itt is nő fel.

Megszavazták Erdély hét csodájáthttp://www.life.hu/lifeutazas/20170531-erdely-het-csodaja.htmlA Transindex.ro portálon keresték Erdély hét csodáját. A szavazás vasárnap zárult le, a legtöbb szavazatot a Gyilkos-tó és a Békás-szoros kapta. Utazás--Apáti Bence és barátnője elindultak nyaralni - Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170803-apati-bence-es-baratnoje-elindultak-nyaralni.htmlApáti Bencéék fogták magukat, és elutaztak: barátnőjével együtt elmenekültek a kánikula elől. A reptéren köszöntek el rajongóiktól! UtazásOrigoCsonka András fecskében mutatta meg felsőtestét - Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170802-csonka-andras-fecskeben-mutatta-meg-felsotestet.htmlCsonka András egy gyönyörű tengerparton nyaral, de a rajongóiról sem feledkezett meg: megmutatta meztelen felsőtestét, és azt is elárulta, milyen karrierre készül! Baywatch-fiú akar lenni. UtazásOrigoCurtis és új szerelme Siófokon nyaralnak - Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170801-curtis-es-uj-szerelme-siofokon-nyaralnak.htmlA rapper új párjával Siófokra utaztak nyaralni, de nem akárhol szálltak meg: egy szuper luxusvillában hajtják álomra a fejüket. UtazásOrigoLiptai Claudia Pataki Ádámmal Görögországban nyaral: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170801-liptai-claudia-pataki-adammal-gorogorszagban-nyaral.htmlLiptai Claudia Görögországban nyaral, és onnan posztolgat. Annyi biztos, hogy jó ránézni a boldog családra. Utazás--Kvíz! Felismered a mai országokat a korábbi neveikről?http://www.life.hu/lifeutazas/20170624-kviz-teszt-orszagok.htmlPontosan tudod, hogy melyik országról van szó, ha az évszázadokkal korábbi nevét hallod? Teszteld le nálunk a tudásodat! Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.