Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
36. születésnapját ünnepli Meghan Markle. Harry herceg nagyon romantikus utazást szervezett párjának, nem is akárhol ünnepelnek...

A The Sun beszámolója szerint Harry herceg és színésznő kedvese Afrikába utaztak megünnepelni a nő születésnapját. A páros egyforma sapkában, egymást ölelve szállt le a repülőről. A lap beszámolója szerint le sem lehetett vakarni a mosolyt az arcukról. "Harry már 3-4 hónapja tervezi ezt az utazást. Azt szeretné, ha a lehető legromantikusabb élményben lenne része a kedvesének. Hajókázni fognak, és a csillagok alatt fognak sátorozni" - idézi a lap a herceg egyik barátját.

Ami a legfontosabb az a helyszín. Ugyanis néhány évvel ezelőtt Vilmos herceg is itt kérte meg Kate Middleton kezét.

"Harry mindig is úgy tekintett Afrikára, mint a spirituális otthonára. Ha valami, akkor ez lenne a legtökéletesebb hely a lánykéréshez. Ráadásul olyan extra dolgokat foglalt le az utolsó napra, amelyeket még a barátainak sem mondott el. Ez is sokat elárul a szándékairól."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.