Stohl Luca nyaral és szelfizik - Fotó!

szerelem Stohl Luca nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl Luca egyenesen Kaliforniáig ment, hogy kipihenje az idei év fáradalmait. A gyönyörű helyszínek mellett egy rejtélyes férfiről is posztolt...

Csodálatos helyeket látogat meg álomnyaralásán Stohl Luca, amiről közösségi oldalán rendre be is számol. Láthatjuk őt falatnyi bikiniben üldögélni egy tengerparton, ahol épp a festőióceánt csodálja.

☀️ ‍♀️

Stohl Luca (@lucastohl) által megosztott bejegyzés,

Ám nem ez a legérdekesebb képe, hanem az, amin egy jóképű férfival pózol.

Vajon ő lehet Luca szerelme?

A kép sokat sejtető, hiszen a pasi gyengéden csókolja a műsorvezetőt, akit szemmel láthatóan boldogsággal tölt el ez a pillanat.

#pacificocean #bigsur

Stohl Luca (@lucastohl) által megosztott bejegyzés,

Őrületes spanyol fesztivál: La Tomatinahttp://www.life.hu/lifeutazas/20170811-oruletes-spanyol-paradicsomfesztival-la-tomatina.htmlHa augusztus, akkor paradicsomfesztivál. Legalábbis a spanyolországi Bunolban, ahol minden augusztus utolsó szerdáján rendezik meg - ahogy ők nevezik - a „világ legnagyobb élelmiszer-küzdelmét”. A fesztiválra minden évben 40-50 ezer ember érkezik, hogy részt vegyen a gigantikus paradicsomharcban. A résztvevők körülbelül 130-140 tonna túlérett paradicsomot dobálnak szanaszét az utcákon. Utazás--Gáspár Laci nyaral: éppen hajókázik - Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170807-gaspar-laci-hajokazik-a-nyaralasan.htmlGáspár Laci nem úgy tölti a hétfőt, ahogy a legtöbb ember: ő most épp egy jachton pihenget. UtazásOrigoÍgy búcsúztatták Norbiék az olasz nyaralást: Fotó! http://www.life.hu/lifeutazas/20170806-veget-ert-schobert-norbiek-olasz-nyaralasa.htmlVéget ért a néhány napos kiruccanás Schobert Norbi és felesége, Rubint Réka számára. A szexi sztáranyuka ezzel a fotóval búcsúztatta a nyaralást. Utazás--Horvátországban nyaral Hajdú Péterhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170806-horvatorszagban-nyaral-hajdu-peter-musorvezeto.htmlAmíg Sarka Kata a gyerekeikkel nyaralgat, addig Hajdú Péter elhagyta az országot és szintén nyaralós fotókat osztott meg. Utazás--Gryllus Dorka visszaköltözik Magyarországrahttp://www.life.hu/lifeutazas/20170804-visszakoltozik-magyarorszagra-gryllus-dorka.htmlGryllus Dorka eddig Berlinben volt otthon, és csak látogatóba járt Magyarországra. Most azonban úgy tűnik, hogy a helyzet változik. UtazásFotó: Margitay Klára/Life.huCsaládja nélkül ment nyaralni Dundikahttp://www.life.hu/lifeutazas/20170730-csaladja-nelkul-ment-nyaralni-gorogorszagba-dundika.htmlMajka sűrű programja miatt egyedül, azaz a barátnőivel ment nyaralni Dundika. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.