Így búvárkodik Rubint Réka és Schobert Norbi: Fotó!

Rubint Réka Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges fotót osztott meg a közösségi oldalán Rubint Réka: így búvárkodik a férjével, Schobert Norbival. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Norbiéknál július végén megkezdődött a vakációzás időszaka. Először a barátaikkal utaztak el néhány napra Olaszországba, ám oda a gyerekeket nem vitték magukkal. A nyaralás egyik különlegessége az volt, hogy még odakint is a saját Norbi tésztájukat fogyasztották, amit a helyi éttermek készséggel készítettek el nekik.

Ezt követően azonban újból felkerekedtek, hogy 10 napot a gyerekek társaságában nyaraljanak. Már egy vicces fotót is mutattak nekünk, amelyen Norbi és Réka is óriási búvárszemüveget viselnek. Alig lehet őket felismerni a felvételen.

☀️ #holiday #summer #myhusband #love #forever #family #mylove

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés,

Így nézett ki Rubint Réka és Norbi 15 évvel ezelőtt: Fotók!

Nemrég olyan fotók kerültek fel Réka közösségi oldalára, amelyek még papír alapon készültek, igazi klasszikus retro darabok. Elképesztő, hogy az idő múlása mennyire nem fog a sztáranyukán, akinek az alakja pont ugyanolyan tökéletes, mint 10 évvel ezelőtt. Így nézett ki régen az álompár: Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.