Ilyen luxusban nyaralt Harry herceg és Meghan Markle - Fotó!

Meghan Markle nyaralás Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három hétre vonult el Harry herceg és Meghan Markle, méghozzá egy luxushotelbe. A pletykák szerint a lánykérés is megtörtént az éjszakánként több mint 300 ezer forintba kerülő lakosztályban!

Harry herceg és Meghan Markle kapcsolatát még most is árgus szemekkel követik az emberek, és mindenki azt várja, mikor történik már meg a lánykérés. A 32 éves királyi sarj é a 36 éves színésznő ugyanis nagyon komolyan gondolják a viszonyukat, és minden pillanatot kihasználnak, hogy együtt lehessenek.

Itt biztosan jókat aludtak Forrás: tongabezi.com

Nemrég ért véget például a háromhetes üdülésük, amit nem akárhol töltöttek el: Afrikában egy igazi luxusszállodában pihentek.

Hihetetlenül romantikus Forrás: tongabezi.com

A pletykák szerint a luxuslakosztály vették ki maguknak, ami egy éjszakára átszámítva több mint 300 ezer forintba került. Azt beszélik, hogy itt végre meg is történt a már nagyon várt lánykérés, de valószínűleg azért várnak a bejelentéssel, mert Diana halálának évfordulója előtt tértek vissza.

Itt bárki el tudna tölteni 3 hetet Forrás: tongabezi.com

Harry herceg romantikus helyre utazott kedvesével

36. születésnapját ünnepli Meghan Markle. Harry herceg nagyon romantikus utazást szervezett párjának, nem is akárhol ünnepelnek... Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.