Radics Gigi párizsi utat kapott a családjától

Fotó: Polyák Attila - Origo -
esküvői ruha Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég Párizsban járt Gigi, ahol nemcsak a nevezetességeket és Disneylandet csodálta meg, és még az esküvői ruháját is kiválasztotta.

Radics Gigi nemrég töltötte be a 21. életévét, születésnapjára egy párizsi utat kapott családjától. Az énekesnő a kirándulás minden pillanatét kiélvezte, de nemcsak a nevezetességekre jutott idő. Disneylandbe is ellátogattak, valamint egy híres divattervezőhöz.

Radics Gigi beleszeretett egy híres tervező esküvői ruháiba Fotó: Polyák Attila - Origo

Ha eljön a nagy nap, jó lenne tőle ruhát rendelni

aki az X-Fkator egyik mentora

Weisz Fanni és párja a Seychelles szigeteken pihenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170906-volegenyevel-posztolt-kepet-luxusnyaralasarol-a-modell.htmlSzebbnél szebb fotókat posztolt Weisz Fanni a jól megérdemelt Seychelle szigeteki pihenéséről, ahová vőlegényével, Hajmásy Péterrel utazott. A párra már igencsak ráfér a pihenés, és egy kis szerelmes turbékolás. UtazásOrigoIstenes Bence nem érti, Adél hogy lehet olyan aranyoshttp://www.life.hu/lifeutazas/20170906-istenes-bence-nem-erti-adel-hogy-lehet-olyan-aranyos.htmlIstenes Bence és Csobot Adél kettesben nyaralnak, a műsorvezető pedig teljesen elalélt kedvesétől: nem érti, Adél hogy lehet mindennap édes! UtazásOrigoGalambos Bogi utolsó nyaralását tölti Thaiföldön - Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170905-galambos-bogi-utolso-nyaralasat-tolti-thaifoldon.htmlA legtöbb iskolás tegnap már újra az iskolapadban senyvedett, de Galambos Bogi nem: ő Thaiföldön nyaral, és a pálmafák árnyékában pihen! UtazásOrigoTöltődj fel Hévízen! - Egy város, ahol pár nap alatt újjászülethetszhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170903-heviz-es-kornyeke-latnivaloi.htmlVége a nyárnak, de még kimoccannál? Egészséges programot keresel belföldön, ami igazán feltölt? Ha voltál már Hévízen, biztosan eszedbe jut, hogy újabb néhány napot eltölts ott, ha még nem, akkor pedig irány Zala megye gyöngyszeme, amely gyógyvizének köszönhetően Magyarország egyik legnépszerűbb és leglátogatottabb települése. Utazás--Íme, a világ legszebb kávéültetvényei - Fotógalériahttp://www.life.hu/lifeutazas/20170901-a-legszebb-kaveultetvenyek.htmlHa csak néhány országot lehetne mondani, hogy hol van a kávé őshazája, bajban lennénk, hiszen a világ számos táján kiváló minőségű fekete italt termelnek. Az úgynevezett kávéövbe körülbelül 80 ország tartozik, közülük közel 50-en exportálnak is. A különböző országokból származó kávékat azonban a földrajzi adottságoknak és a nemzetek kulturális szokásaiknak köszönhetően másképp gondozzák, de még a kávészemeket is másféle módon dolgozzák fel. A kész kávé ínycsiklandozó aromájával varázsol el minket, ám ilyenkor ritkán gondolunk arra, ahhoz, hogy a csészénkbe kerüljön, mennyi munka és szakértelem szükségeltetik. Utazás--Ilyen luxusban nyaralt Harry herceg és Meghan Markle - Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170904-ilyen-luxusban-nyaralt-harry-herceg-es-meghan-markl.htmlHárom hétre vonult el Harry herceg és Meghan Markle, méghozzá egy luxushotelbe. A pletykák szerint a lánykérés is megtörtént az éjszakánként több mint 300 ezer forintba kerülő lakosztályban! UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.