Elutazott Kasza Tibi és menyasszonya

utazás menyasszony Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi általában mindent megoszt követőivel, így az elutazásukról is tett közzé fotót, de azt már nem közölte, hová tartanak. Nagyon titokzatos!

Nagyon felcsigázta a rajongóit Kasza Tibi egy titokzatos fotóval. Két bőröndről rakott fel képet ugyanis a közösségi oldalára, ám túl sok kommentárt nem fűzött hozzá. A rajongók persze nagyon szeretnék tudni, hogy hová is lesz a menet, de erről Tibi nem tájékoztatta a követőit, ami tőle szokatlan, hiszen ő előszeretettel osztja meg életük minden egyes pillanatát.

Kasza Tibi és Manker elutaztak Forrás: Instagram/Darai Andrea

Ezúttal azonban csak két bőrönddel kell beérniük a követőknek, akik persze már azt találgatják, hova is szökhetett el ilyen nagy titokban Manker és Tibi. Persze a legtöbben egyértelműen úgy gondolják, hogy a pár Thaiföldre utazott, mégpedig azért, hogy megtartsák esküvőjüket. Azt ugyanis már többször elmondták a szerelmesek, hogy ott tervezik a nagy napjukat, ugyan akkor azt mondták, hogy januárban, de könnyen lehet, hogy előrébb hozták a dátumot!

Ezeket mindenképpen nézd meg, ha a Margit-szigen jársz!http://www.life.hu/lifeutazas/20170907-a-margit-sziget-latnivaloi.htmlA budapestiek gyakran kirándulnak ide, és ha a fővárosban járnak, a magyar és külföldi turisták sem hagyják ki a Margit-szigetet. Ez persze érthető is, hiszen a sziget a belvárosból könnyen megközelíthető zöld, parkos terület, ahol, ha akarsz, csak sétálsz egyet, de sportolhatsz, és kulturális programokon is részt vehetsz. UtazásThinkstockKvíz! Kitalálod, hogy melyik település, melyik megyében található?http://www.life.hu/lifeutazas/20170812-melyik-telepules-melyik-megyeben-talalhato.html10 Magyarországon található települést soroltunk fel. Vannak köztük falvak, községek és városok is. De azt vajon tudod, hogy melyik település, melyik megyében található? Tedd próbára a tudásodat! Utazás--Weisz Fanni és párja a Seychelles szigeteken pihenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170906-volegenyevel-posztolt-kepet-luxusnyaralasarol-a-modell.htmlSzebbnél szebb fotókat posztolt Weisz Fanni a jól megérdemelt Seychelle szigeteki pihenéséről, ahová vőlegényével, Hajmásy Péterrel utazott. A párra már igencsak ráfér a pihenés, és egy kis szerelmes turbékolás. UtazásOrigoIstenes Bence nem érti, Adél hogy lehet olyan aranyoshttp://www.life.hu/lifeutazas/20170906-istenes-bence-nem-erti-adel-hogy-lehet-olyan-aranyos.htmlIstenes Bence és Csobot Adél kettesben nyaralnak, a műsorvezető pedig teljesen elalélt kedvesétől: nem érti, Adél hogy lehet mindennap édes! UtazásOrigoGalambos Bogi utolsó nyaralását tölti Thaiföldön - Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170905-galambos-bogi-utolso-nyaralasat-tolti-thaifoldon.htmlA legtöbb iskolás tegnap már újra az iskolapadban senyvedett, de Galambos Bogi nem: ő Thaiföldön nyaral, és a pálmafák árnyékában pihen! UtazásOrigoTöltődj fel Hévízen! - Egy város, ahol pár nap alatt újjászülethetszhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170903-heviz-es-kornyeke-latnivaloi.htmlVége a nyárnak, de még kimoccannál? Egészséges programot keresel belföldön, ami igazán feltölt? Ha voltál már Hévízen, biztosan eszedbe jut, hogy újabb néhány napot eltölts ott, ha még nem, akkor pedig irány Zala megye gyöngyszeme, amely gyógyvizének köszönhetően Magyarország egyik legnépszerűbb és leglátogatottabb települése. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.