Merész döntés: Korda György és Balázs Klári elhagyja az országot

Forrás: Viasat3 -
Korda György Balázs Klári koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2018 fontos év lesz Kordáék életében, nagy dobásra készülnek.

Jubileumi koncertturnéra indul Korda György és Balázs Klári, és nem maradnak Magyarország határain belül.

"2018 a Korda éve lesz. Klárika is negyven éve énekel – amióta közösen csináljuk –, így százévesek leszünk együtt. Nem olyan lesz, hogy csak kiállunk ketten a színpadra, hanem nagy körítést adunk a dolognak. Eleinte csak táncosokkal, vetítéssel, DJ-vel, későbbiekben pedig vendégművészekkel is kiegészülünk. Mindez év végén egy nagykoncertben csúcsosodik ki" - árulta el a Borsnak Gyuri bácsi, aki rögtön a külföldi állomásokat is megemlítette.

Balázs Klári és Korda György külföldön is koncertezik Forrás: Viasat3


"Hatvan év alatt sosem volt menedzserem. Most sincs, de profi stáb segít majd, mert bőven lesz dolgunk. Szeretnénk eljutni Erdélybe, Szlovákiába, Németországba, Zürichbe, Londonba. A szponzorokat, marketinget, szerződéseket, mindent ők intéznek. Kivéve a sminket. Azt Klárika oldja meg, mivel ő profi kozmetikus. Egyébként a szerződésekben sem nagyképű dolgokat kérünk: egy külön öltözőt, pohár vizet, vagy egy kávét szeretnénk csak"
- hangzott el a lapnak adott interjúban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.