Ördög Nóra és Nánási Pál újabb részleteket osztottak meg ázsiai utazásukról: videó

TV2 Nánási Pál család Ázsia Express Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra legújabb műsora, az Ázsia Expressz hamarosan látható lesz a TV2 képernyőjén. A családi kalandról az utazás alatt vlogot készítettek és ezt most velünk is megosztják.

Nánási Pál édesapja betegsége miatt csak később tudott csatlakozni családjához Vietnámban. A nagy találkozást megörökítették kamerával is, így jól látszik, mennyire szeretik a gyerekeik az ismert fotóst. A kis Mici apukája lábába csimpaszkodva ölelte őt, úgy örült a viszontlátásnak.

Édes, cuki és megható képsorok következnek:

Kitalálod, hogy melyik városhoz, melyik ország tartozik? Kvízhttp://www.life.hu/lifeutazas/20171025-foldrajzi-kviz-kezdotol-haladoig.htmlOrszág, város, megyeszékhely - új játékot hoztunk el nektek. Tizenhat kérdésre kell helyes válaszolnod, de figyelmeztetünk rá, hogy a bemelegítő kérdések után nehezedik majd a helyzet. UtazásOrigoTenerife, a Kanári-szigetek gyöngyszeme http://www.life.hu/lifeutazas/20171102-a-kanari-szigetek-gyongyszeme-tenerife.htmlSoha életemben nem voltam az a kalandozó típus, hiszen még ahhoz is ragaszkodom, hogy azonos márkájú tejek sorakozzanak otthon a kamrában. Éppen ezért hatalmas komfortzóna-átlépésnek élem meg, hogy elutaztam 2,5 hónapra Tenerifére. És ugyan még csak 3 hete vagyok itt, de azt már tudom, hogy ehhez a célhoz jobb helyszínt nem is választhattam volna. UtazásOrigoÁbel Anita New Yorkban romantikázik férjével, Krisztiánnalhttp://www.life.hu/lifeutazas/20171105-abel-anita-new-yorkban-romantikazik-ferjevel-krisztiannal.htmlKülönleges utazáson vesz részt Ábel Anita és féje, Krisztián. New Yorkba látogattak, mégpedig kettesben.Utazás--Németh Lajos az Ázsia Expressz forgatásáról mesélthttp://www.life.hu/lifeutazas/20171103-nemeth-lajos-meteorologus-azsia-expressz.htmlA népszerű meteorológus, Németh Lajos is részt vett a TV2 szuperprodukciójában, az Ázsia expresszben. Gaál Noémivel küzdöttek a versenyben, ahol napi egyetlen dollárból kellett túlélniük. A Life.hu-nak elmondta, hogy hogyan viselte az ázsiai kalandot, és mi volt számára megalázó.UtazásFotó: Szabó Gábor - OrigoÁtutaztatta a világon fél éves kisfiát Horváth Éva: fotót is mutatotthttp://www.life.hu/lifeutazas/20171105-atutaztatta-a-vilagon-fel-eves-kisfiat-horvath-eva.htmlMég csak hat hónapos Horváth Éva kisfia, de az első családi nyaralás alkalmából máris átrepülte a fél világot.UtazásOrigoHajdú Péter elutazott édesanyjával: fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20171025-hajdu-peter-elutazott-edesanyjaval.htmlHajdú Péter elutazott pár napra, elmenekült a hideg, esős időtől, és egy kicsit visszautazott a nyárba, ráadásul nem egyedül! Azt is elárulta, kivel szökött el. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.