Melyik város adventi vásárát látod a képen?

advent adventi vásár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Európa nagyvárosai híresek a csodaszép adventi vásáraikról. De kitalálod, hogy melyik fotóhoz, melyik város tartozik? A kvíz végén, karácsonyi gifekben kapod meg az eredményt!
Kvíz: felismered a híres épületeket egyetlen részletből?http://www.life.hu/lifeutazas/20171107-kviz-a-hires-epuletekrol.htmlMennyire figyeled meg az épületeket, ha elutazol egy idegen országba? Egy apró részletből is képes lennél arra, hogy felismered a világ leghíresebb látványosságait? Tedd próbálod a tudásodat!UtazásAz ok, amiért le kell hajtani a karfát a repülőgépenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20171029-ezert-kell-lehajtani-a-kartamaszt-a-repulon.htmlA meglepő ok, amiért a karfákat le kell hajtani a felszállás és a leszállás során a repülőn. UtazásKitalálod, hogy melyik városhoz, melyik ország tartozik? Kvízhttp://www.life.hu/lifeutazas/20171025-foldrajzi-kviz-kezdotol-haladoig.htmlOrszág, város, megyeszékhely - új játékot hoztunk el nektek. Tizenhat kérdésre kell helyes válaszolnod, de figyelmeztetünk rá, hogy a bemelegítő kérdések után nehezedik majd a helyzet. UtazásOrigoBálna úszkált a strandolók mellett - videóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170817-balna-uszkalt-a-strandolok-mellett.htmlA Facebookra felkerült videó Kaliforniában készült, ahol a strandolók között úszkált egy 6 méteres szürke bálna, ezt azonban senki nem vette észre. Utazás--Tücsi és szerelme videójától tátva marad a szánkhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170815-horvatorszagban-akciozik-tucsi-es-szerelme.htmlHorvátországban nyaral Tücsi és párja, Sofron István. A szerelmesek hétköznapinak nem mondható, veszélyes dolgot csináltak a tengerparton! Utazás--Találd ki egyetlen fotóból, hogy melyik városban készült a kép! - KVÍZhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170812-talald-ki-egyetlen-fotobol-hogy-melyik-varosban-keszult-a-kep.htmlMagyar és európai városok fotóit látjátok majd, a ti feladatotok pedig az, hogy egyetlen képből kitaláljátok, mégis melyik városról van szó! Vigyázat! Ezt a kvízt csak kevés ember tudja hibátlanul kitölteni! UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.