Horváth Éva kitörő vulkán mellől jelentkezett be: videó!

Forrás: Horváth Éva -
vulkán Bali Horváth Éva utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva éppen Balin pihenget, de a nyaralás nem olyan stressz mentes: kitört ugyanis az Agung vulkán. A műsorvezető élőben jelentkezett be, hogy elmondja, mi most a helyzet. 

Horváth Éva elmenekült a hideg és az esős idő elől, elutazott, hogy melegebb éghajlaton pihenjen, így készül fel a karácsonyi hajtásra. Bali felé vették az irányt, de most nem éppen veszélytelen ott tartózkodni. Kitört ugyanis az Agung vulkán. Éva be is jelentkezett élőben a Facebook-oldalán, hogy mindenkit megnyugtasson, neki nem esett baja, és a helyzet sem olyan veszélyes!

Horváth Éva megmutatta, mi a helyzet a kitört vulkán körül Forrás: Horváth Éva

Nem látszódik, hogy ők tartanának-e valamitől.

A Maldív-szigeteken nyaral Luxus Vivi és Fecsóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20171126-a-maldiv-szigeteken-nyaral-luxus-vivi-es-fecso-felesegek-luxuskivitelben-szereploi.htmlBár először hiába indultak útnak, Fecsó útlevele miatt nem engedték fel őket a repülőre, most már a A Maldív-szigeteken nyaral Luxus Vivi és vőlegénye. A várandós szőkeség az Instagramjára posztolt a utazásról. Utazás--Melyik város adventi vásárát látod a képen?http://www.life.hu/lifeutazas/20171107-felismered-az-europai-adventi-vasarokat.htmlEurópa nagyvárosai híresek a csodaszép adventi vásáraikról. De kitalálod, hogy melyik fotóhoz, melyik város tartozik? A kvíz végén, karácsonyi gifekben kapod meg az eredményt! Utazás--Menő karácsonyi videóban szerepel Budapesthttp://www.life.hu/lifeutazas/20171119-csodaszep-karacsonyi-reklamban-lathato-budapest.htmlA csodaszép "téli" Budapest látható az angol divatmárka új, karácsonyi reklámjában. Te felismered a helyszíneket? Utazás--Kvíz: felismered a híres épületeket egyetlen részletből?http://www.life.hu/lifeutazas/20171107-kviz-a-hires-epuletekrol.htmlMennyire figyeled meg az épületeket, ha elutazol egy idegen országba? Egy apró részletből is képes lennél arra, hogy felismerd a világ leghíresebb látványosságait? Tedd próbára a tudásodat! Utazás--Király Viktor és szerelme elhagyták az országot: fotó! http://www.life.hu/lifeutazas/20171115-elutazott-kiraly-viktor-es-a-szerelme.htmlKirály Viktor és Anita úgy döntöttek, a hajtós időszak után kicsit elutaznak, hogy nyugodt körülmények között lehessenek együtt. UtazásOrigoÖrdög Nóra és Nánási Pál újabb részleteket osztottak meg ázsiai utazásukról: videóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20171106-ordog-nora-es-nanasi-pal-ujabb-reszleteket-osztottak-meg-azsiai-utazasukrol-video.htmlÖrdög Nóra legújabb műsora, az Ázsia Expressz hamarosan látható lesz a TV2 képernyőjén. A családi kalandról az utazás alatt vlogot készítettek és ezt most velünk is megosztják. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.