Luxus Vivien a tengerparton olvas: a Gucci történetét falja

Forrás: Instagram/Vasvári Vivien -
luxus Vasvári Vivien Gucci könyv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Luxus Vivien éppen a Maldív-szigeteken barnul, de hogy ne unatkozzon, magával vitte a bibliáját, vagyis egy Gucci könyvet, mert akármit nem olvashat napfürdőzés közben.

Luxus Vivien a Maldív-szigeteken piheni ki az elmúlt időszak fáradalmait, gyönyörű homokban napfürdőzik, és csodálja az elképesztő kilátást, de ha megunná, akkor is van mit tennie.

Luxus Vivien a tengerparton Forrás: Instagram/Vasvári Vivien

Magával vitte ugyanis a könyvek könyvét, vagyis a Gucci történetét, mert egy igazi luxusfeleség nem olvashat akármit, egyébként meg tisztában kell lennie az egyik kedvenc márkájának történetével.

Ha ez sem szolgálna számára elég izgalmat, bármikor összekötheti a kellemeset a hasznossal: Vivien ugyanis a tengerparton is képes fehéríteni a fogát! Így aztán egyetlen perce sem telik el haszontalanul, hiszen még közben barnul is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.