Leona Lewis megmutatta barátját: fotó

fotó barát Leona Lewis szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többnyire titokban tartja magánéletét az X Factor egykori nyertese, Leona Lewis, éppen ezért olyan nagy dolog, hogy ezúttal kivételt tett: megmutatta szerelmét. 

Leona Lewis gyönyörű hangjával elvarázsolta az egész világot, mindenhol ismerik a nevét, ám az énekesnő ennek ellenére sikeresen titkolja a magánéletét. Az X-Factor egykori nyertese nem sűrűn enged bepillantást a meghitt, családi eseményekbe, ahogy a párjáról sem tesz ki mindennap fotót, éppen ezért különleges az a kép, amit nemrég közzétett: végre megmutatta a barátját.

Leona Lewis ázsiai utazását élvezi Forrás: Instagram/Leona Lewis

Leona Lewis és Dennis Jauch ázsiai utazásukon készítettek közös képet, ezt mutatták meg a rajongóknak, akik nagyon hálásak voltak a ritka felvételért. A pár egyébként 2010 óta alkot egy párt, és úgy tűnik, nagyon jól megvannak együtt.

Leona Lewis (@leonalewis) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.