Kasza Tibi felesége, Manker öröme nem felhőtlen Thaiföldön: videó!

Forrás: Facebook/Kasza Tibor -
Thaiföld Darai Andrea Manker Kasza Tibi nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi kedvese teljesen kiakadt: azt is elmesélte, hogy mi a baj.

Ahogy azt már korábban megírtuk, Kasza Tibi és Darai Andrea tavaly novemberben a Grand Canyonhoz utazott, hogy a világ háta mögött, lélegzetelállító panoráma kíséretében mondhassák ki a boldogító igent.

A szerelmespár titokban házasodott, ugyanis az ország-világ előtt zajló leánykérés után szerettek volna egy kis intimitást kiharcolni maguknak. Az esküvőt követően Thaiföld felé vették az irányt, itt töltik a nászútjukat.

Manker teljesen ki van bukva a körülöttük járkáló emberek miatt Forrás: Facebook/Kasza Tibor

A sziget olyan, mintha meseországba repítené a szerelmeseket, de Manker mégis zsörtölődik, ugyanis zavarja, hogy mások is fürdeni mernek a partszakaszukon, nem beszélve azokról, akik átsétálnak a homokos vízpartjukon.

"Pont sikerült elküldenem innen a csürhét. Egy hétig dolgoztam rajta, erre megjön kettő valaki, te egyből köszönsz, holnap is itt lesznek. És nézd meg, jönnek ide, nézik a házat, jó, hogy már a medencébe be nem engedjük őket." - mondta feszülten a feleség. Manker annyira felszívta magát, hogy az egyik követőjüket is kiosztotta, aki megjegyezte, hogy a sztárpár a nászút alatt bizonyára nem dolgozik valami sokat:

"Egyébként hozzátenném, kedves nem tudom ki volt ez, hogy attól, hogy nincs az posztolva, hogy mennyit dolgozunk vagy nem, attól függetlenül rengeteget dolgozunk. És nem véletlen vagyunk éjjel-nappal ébren." - folytatta az elégedetlenkedést a szexi szépség.

Úgy tűnik a világ egyik legcsodásabb helyén sem lehet felhőtlen a hangulat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.