Ételmérgezésben halt meg egy magyar turista Thaiföldön

Forrás: Thinkstock -
halál Pattaya turista Thaiföld magyar ételmérgezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Thaiföldön elhunyt egy magyar turista, aki egy svédasztalos vacsora után lett rosszul. Halálát ételmérgezés vagy ételallergia okozhatta.

Thaiföld egyik népszerű üdülőhelyén, Pattayán üdült egy ötfős magyar baráti társaság, akik egy négycsillagos luxusszállodában szálltak meg. A svédasztalos vacsora után azonban váratlanul rosszul lettek, egyikük a kórházban életét vesztette.

Az elhunyt négy barátjával nyaralt Thaiföldön. Svédasztalos vacsorán vettek részt a hotelben, amelyet követően mindannyian nagyon rosszul lettek. Egyikük többszöri újraélesztés után a kórházba szállítást követően röviddel elhunyt. A halál oka feltehetően ételmérgezés vagy ételallergia miatt bekövetkezett szívleállás" – tájékoztatta a Borsot a Külgazdasági és Külügyminisztérium Sajtó Főosztálya.

Az elhunyt barátait a bangkoki kórházban megvizsgálták, megkapták a szükséges kezeléseket és már elhagyhatták az intézményt.

A lap azt írja, a szállodában egy szervezett utazás keretében több magyar is tartózkodott, közülük többen is rosszul lettek. A követség felszólította a hotelt, hogy adjanak tájékoztatást az állapotukról.

Pattaya, Thaiföld Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.