Ezek az év legjobb szállodái, itt a Top 5

hotel TripAdvisor utazás szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vendégek visszajelzése alapján ismét elkészítette a listát az év legjobb szállodáiról a TripAdvisor. Nézzük, mely hotelek végeztek a legjobb ötben!

1. Viroth's Hotel, Kambodzsa

Jó áron jó minőség: ez jellemzi a kambodzsai Viroth's Hotelt, amely idén a TripAdvisor szerint a világ legjobbja lett. A luxusszállodának összesen 35 elegáns és tágas szobája van és minden megtalálható benne, amire csak vágyik a vendég. Van egy hatalmas medencéje, ahol tökéletesen el lehet lazulni a városnézés után, és ha valaki megérhezik, akkor sem kell messzire menni, az étkező közvetlenül a medence mellett található. Egy éjszaka alig több, mint 26 ezer forintba kerül itt.

A nice picture to start the week ! ☀️ Thank you @candelle #sunnyday #swimmingpool #travel #virothshotel

Viroth's Hotel (@viroths_hotel) által megosztott bejegyzés,

2. Tulemar Bungalows & Villas, Costa Rica

Tulemar üdülőfalu részét képezik azok az otthonos bungalók, amelyek a második helyet szerezték meg a listán. A több mint 130 négyzetméteren fekvő hotel rusztikus stílusú házikókat kínál kilátással a pazar partszakaszra. Egy exkluzív strand és négy úszómedence is tartozik hozzá. A bungalókban van egy kis konyha, ha valaki szeretne magára főzni, valamint kényelmes ágy és jó minőségű wifi sem maradhat el. Mindez csaknem 60 ezer forintba kerül éjszakánként.

3. Umaid Bhawan Palace Jodhpur, India

A világ egyik legnagyobb magánlakosztályával rendelkező indiai hotele kiváló lehetőséget biztosít vendégeinek a feltöltődésre. A látvány fenséges, a szobák tágasak és nagyon kényelmesek. Gyógyvízben lehet fürdőzni, jókat enni és különböző wellness szolgáltatások közül lehet válogatni. Ehhez azonban mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, egy éjszakért több mint 100 ezer forintot is elkérnek.

4. Hanoi La Siesta Hotel & Spa, Vietnam

Egy igazán bájos szálloda a hanoii La Siesta Hotel, ahova a vendégek gyakran visszajárnak. Pozitívumként többnyire a vendégszerető fogadtatást és a pazar szolgáltatásokat emlegetik. A reggeli mindig svédasztalos, a szobák pedig nagyon kényelmesek. Remek választás lehet azoknak is, akik csak a városnézés miatt érkeznek városba. Mindez 25 ezer forintba kerül éjszakánként.

호텔야경최고 . #호이안 #다낭 #여행 #야경 #호텔 #수영장 #trip #selfie #night

소잉:D (@_soing) által megosztott bejegyzés,

5. Gili Lankanfushi, Maldív-szigetek

A Maldív-szigetekre gyakran menekülnek a celebek a téli hideg elől, és gyakran szállnak meg ebben a hotelben is. Ez az egyik legdrágább szálloda a környéken, persze van, akinek bármennyit megér a pálmafák és a hófehér homok látványa, valamint a kristálytiszta víz. Közel 380 ezer forintot kell kiperkálnunk érte éjszakánként.

Say "I do" in the middle of the ocean at an intimate ceremony.

Gili Lankanfushi Maldives (@gili.lankanfushi) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.