Vajna Timi melltartóban síel: fotó

Forrás: Instagram/Vajna Tímea -
Vajna Timi melltartó síelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igen nagy feltűnést kelthet Vajna Timi Aspenben, ugyanis a celeb nem épp a megfelelő öltözéket választotta a sikláshoz: melltartóban síel.

Még mindig Aspenben múlatja az időt Vajna Timi, és még mindig hiányos öltözékben síel. A celeb korábban már megmutatta, hogy köldökig kivágott felsőben is képes siklani, most azonban már a felsőt is elhagyta! Számára a tökéletes öltözet a síeléshez egy aprócska melltartó. Úgy tűnik, Timi egyáltalán nem fél a megfázástól, a fő, hogy a rajongói örüljenek.

Azért van, amikor felöltözik Forrás: Instagram/Vajna Tímea

És örülnek is, nem győzik dicsérni Timit szexi melltartója miatt, bár sokan persze azt is megjegyzik, hogy talán jobban is felöltözhetne!

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Amerikába készül Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180126-amerikaba-utazik-keresztes-ildiko.htmlKeresztes Ildikó idén nagy utazásra készül, a többi között Amerikába látogat. Persze nem ez az egyetlen úti célja, terveiről a Mokkában vallott. UtazásFotó: Mudra László - OrigoEzek az év legjobb szállodái, itt a Top 5http://www.life.hu/lifeutazas/20180123-ezek-az-ev-legjobb-szallodai-itt-a-top-5.htmlA vendégek visszajelzése alapján ismét elkészítette a listát az év legjobb szállodáiról a TripAdvisor. Nézzük, mely hotelek végeztek a legjobb ötben! UtazásOrigoKirabolták dominikai nyaralásán L.L. Juniorthttp://www.life.hu/lifeutazas/20180123-kiraboltak-dominikai-nyaralasan-ll-juniort.htmlDominikán vakációzik L.L. Junior, de sajnos nem tudja teljesen felhőtlenül megélni a pillanatot: nyaralása második napján kirabolták. UtazásOrigoÉtelmérgezésben halt meg egy magyar turista Thaiföldönhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180123-etelmergezesben-halt-meg-egy-magyar-turista-thaifoldon-pattayan.htmlThaiföldön elhunyt egy magyar turista, aki egy svédasztalos vacsora után lett rosszul. Halálát ételmérgezés vagy ételallergia okozhatta. UtazásThinkstockVégleg elhagyja az országot a Barátok közt sztárja, Zubornyák Zoltánhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180122-vegleg-elhagyja-az-orszagot-a-baratok-kozt-sztarja-zubornyak-zoltan.htmlVégleg távozik az országból a Barátok közt egykori sztárja, Zubornyák Zoltán. A színész az Egyesült Királyságban kezd új életet. UtazásOrigoVajna Timi köldökig kivágott felsőben síel: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180117-vajna-timi-koldokig-kivagott-felsoben-siel-foto.htmlVajna Timi mindent megtesz egy jó fotó kedvéért: képes köldökig kivágott ruhát felvenni -4 fokban. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.