Bódi Sylvi fürdőruhában mutatta meg tökéletes testét: fotó

fotó Bódi Sylvi tenger fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi hosszú kihagyás után végre ismét lenge öltözékben mutatta meg magát a követőinek: fürdőruhára vetkőzött. 

Bódi Sylvi visszatért oda, ahová tartozik: vagyis a nagy kékséghez. Követőinek meg is mutatta, hogyan érzi magát most, hogy végre ismét vízben, víz mellett lehet. Fürdőruhára vetkőzve, a naplementében készítettek fotót az egykori playmate-ről. Egy csónakban szeli a habokat Sylvi, mögötte pedig a gyönyörű táj, ugyan a rajongói Sylvi testét többre értékelték, mint a szép környezetet. Örülnek, hogy ismét lenge öltözetben láthatják a modellt.

Bódi Sylvi fürdőruhában mutatta meg tökéletes testét Forrás: Instagram/Bódi Sylvi
Bódi Sylvi a szikla tetjén spárgázott: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180221-bodi-sylvi-a-szikla-tetjen-spargazott.htmlBódi Sylvi egészen különös képességét mutatta meg a rajongóinak: az egykori modell egy szikla tetején spárgázott. Utazás--Caramel és családja Dubajban piheni ki az előző év fáradalmaithttp://www.life.hu/lifeutazas/20180219-caramel-es-csaladja-dubajban-piheni-ki-az-elozo-ev-faradalmait.htmlSzilágyi Szilvia, Caramel felesége közösségi oldalán osztotta meg hová utazik, férjével és kislányukkal együtt. Utazás--A világ legnépszerűbb síparadicsomaihttp://www.life.hu/lifeutazas/20180215-a-vilag-legnepszerubb-siparadicsomai-aspen-zermatt-madonna-di-campiglio.htmlA legnépszerűbb téli időtöltések egyike a síelés. Egyrészt gyönyörű tájakat láthat közben az ember, még a legegyszerűbb pályán való lesiklás is komoly esztétikai élményt nyújthat, másrészt remek lehetőség arra, hogy a testünket is szuperül átmozgassuk. A hegyek a sztároknak is kedvenc kikapcsolódási helyei, és ahogy te, úgy ők is nyakukba veszik a világot, hogy élvezzék a táj és a havas sportok szépségeit. UtazásOrigoFloridában pihen Dér Henihttp://www.life.hu/lifeutazas/20180211-floridaban-pihen-der-heni-enekesno.htmlDér Heni Miamiba repült, és meg is mutatta rajongóinak, milyen jól érzi magát. Utazás--Bemutatták a világ első úszó konyháját Dubajbanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180131-bemutattak-a-vilag-elso-uszo-konyhajat-dubajban-a-jumeirah-n.html2018 januárjában mutatták be a világ első úszó konyháját a dubaji partok mentén, miután a food truckok inspirálta ötletet a vízre vitték: az Aqua Pod a jet-skivel, hajóval és jachtokkal közlekedő vásárlókat szolgálja majd ki. UtazásOrigoÉvfordulójukat ünnepelte Britney Spears és Sam Asgharihttp://www.life.hu/lifeutazas/20180206-evfordulojukat-unnepelte-britney-spears-es-sam-asghari.htmlEgy éves évfordulóját ünnepelte az énekesnő és 23 éves párja. Szerelmüket egy romantikus kirándulással ünnepelték meg. UtazásAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.