Jennifer Aniston a válás bejelentése után 10 barátjával Hawaii-ra utazik

Forrás: AFP/Gabriel Bouys -
pihenés házasság válás Justin Theroux utazás Hawaii Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben jelentette be válásukat Jennifer Aniston és Justin Theroux. Azóta már számos hír keringett a körülményeket illetően, most azonban kiderült, hogy Aniston hogyan szeretne felejteni: 10 barátnőjével Hawaii-ra utazik.

Egy, a színésznőhöz közeli forrás szerint Jennifer Aniston szeretné kicsit kipihenni a válás bejelentése körül támadt bonyodalmakat, és 10 barátnőjével Hawaii-ra utazik - írja a The Sun. Justin Theroux és Jennifer Aniston február elején jelentették be, hogy elválnak, egyébként 2015-ben kötöttek házasságot.

Jennifer Aniton utazással tereli el a figyelmét a válásról Forrás: AFP/Gabriel Bouys

A forrás szerint a színésznő a legjobb pihenésnek a tengerparti kikapcsolódást tartja, imád a víz mellett feküdni, legyen az part vagy medence. Azt is elárulta, hogy normális esetben Mexikóba utazna, de most nem emellett döntött, mert ott túl sok időt töltöttek közösen férjével.

A bennfentes elárulta, hogy Jennifer férfiak kizárásával, 10 közeli barátnőjével utazik Hawaiira.

Epres Panni és Benedek Tibor legkedvesebb úti céljai: Balaton, Olaszországhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180228-epres-panni-benedek-tibor-legkedvesebb-uticeljai.htmlEpres Panni manöken és Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok valódi világutazók. Két gyermek szüleiként is odafigyelnek arra, hogy minél több helyre eljussanak, de arra is időt szakítanak, hogy időről időre kettesben is eltöltsenek néhány napot. A Magyar Turisztikai Ügynökség téli belföldi kampányának arca idén a házaspár lett, Panni ennek kapcsán elmondta nekünk, melyek a legkedvesebb helyeik a világban, Magyarországon, és mely úti cél van rajta feltétlenül a bakancslistájukon. Utazás--Álhírek terjednek a Balatonról, a szakemberek szerint ezt meg lehet akadályoznihttp://www.life.hu/lifeutazas/20180226-alhirek-terjednek-a-balatonrol-a-szakemberek-szerint-meg-lehet-akadalyozni.htmlJanuár óta keringett az interneten egy kisfilm, mely arról szól, hogy a Star Wars legújabb részét a Balatonnál forgatják. Többen elhitték, ahogyan még néhány álhírt is. A szakemberek szerint ezek terjedését meg lehet akadályozni, hiszen akár egyes kisvállalkozások sorsa is múlhat ezen. UtazásOrigoA dobronaki orchideafarm és a gyógyító Bakonaki-tóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180220-a-dobronaki-orchideafarm-es-a-gyogyito-bakonaki-to-szloveniaban.htmlSzlovéniában, Lendva mellett, a rédicsi határtól 12, a tornyiszentmiklósitól 25 km-re fekszik Dobronak. A kicsi, még ma is főleg magyarok lakta falu nevét azonban - két okból is - sokan ismerik. Itt található Közép-Európa egyetlen orchideafarmja, és itt, nem messze terül el a hagyomány szerint gyógyító energiákkal rendelkező erdő a Bakonaki-tó körül. UtazásOrigoWeisz Fanni bikiniben pózol: Gyulán wellnessezikhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180224-weisz-fanni-bikiniben-pozol-gyulan-wellnessezik-a-siket-szepsegkiralyno.htmlGyulai wellnessezéséről osztott meg bikinis képet Weisz Fanni. UtazásOrigoGyönyörűen fest fürdőruhában Caramel felesége Szilvi: Dubaiban pihen a családhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180224-gyonyoruen-fest-furdoruhaban-caramel-felesege-szilvi-dubaiban-pihen-a-csalad.htmlKislányukkal Dubaiba utaztak Caramelék, és milyen jól tették. Az itthoni hideg helyett a kellemes napsütést élvezhetik. UtazásOrigoBódi Sylvi fürdőruhában mutatta meg tökéletes testét: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180223-bodi-sylvi-furdoruhaban-mutatta-meg-tokeletes-testet-foto.htmlBódi Sylvi hosszú kihagyás után végre ismét lenge öltözékben mutatta meg magát a követőinek: fürdőruhára vetkőzött. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.