Dubajban vakációzott Caramel és családja, szerelmük is erősödött az út alatt

Caramel Vakáció Szilágyi Szilvia utazás Dubaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tevegeltek és a világ legmagasabb épületének tetejéről is szétnézett Caramel és családja dubaji vakációjuk alatt. Az énekes azt mondja: szerelmük is megerősödött a tartalmas pihenés alatt. 

"Nagyon élvezték ezt a tíz napot a lányok, mindannyiunknak szüksége volt erre. Szilvi és én is nagyon sokat dolgoztunk, jó volt egy kis időt tölteni Szofival hármasban, ez a kis kiruccanás a szerelmünket is még jobban megerősítette" - mondta a Borsnak Caramel, aki nemrégiben feleségével, a gyönyörű Szilágyi Szilviával és kislányukkal, Szofival töltött 10 napot Dubajban.

✨ #sylviszilagyi #sheikhzayedmosque #travel #holiday #happiness #beautiful #abudhabi

Szilvia Szilágyi Molnár (@sylviszilagyi) által megosztott bejegyzés,

Az utazás alatt rengeteg fotót készítettek, amelyek közül többet fel is töltött Szilvia Instagram-oldalára. A képeken látszik, hogy nem egy medence mellett töltötték a nyaralás nagy részét, hiszen tevegeltek, és a világ legmagasabb épületének tetejére is feljutottak.

Bódi Sylvi elképesztően fest bikiniben: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180306-bodi-sylvi-elkepesztoen-fest-bikiniben-foto.htmlBódi Sylvi ismét megmutatta formás idomait, mindezt pedig pánt nélküli bikiniben tette!Utazás--Behavazott hegyek, erdők láthatók a varázslatosan szép fotókon - galériahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180302-behavazott-hegyek-erdok-lathatok-a-varazslatosan-szep-fotokon-galeria.htmlFenyőfő, Gyarmatpuszta, Visegrád és más helyek vannak azokon a csodás képeken, melyek a behavazott téli tájat ábrázolják. Molnár Péter meseszép természetfotókat készített kis hazánk különböző régióiban, hogy megmutassa, érdemes ilyen időben is kirándulni. UtazásOrigoJennifer Aniston a válás bejelentése után 10 barátjával Hawaii-ra utazikhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180301-jennifer-aniston-a-valas-bejelentese-utan-10-baratjaval-hawaii-ra-utazik.htmlNemrégiben jelentette be válásukat Jennifer Aniston és Justin Theroux. Azóta már számos hír keringett a körülményeket illetően, most azonban kiderült, hogy Aniston hogyan szeretne felejteni: 10 barátnőjével Hawaii-ra utazik. Utazás--Epres Panni és Benedek Tibor legkedvesebb úti céljai: Balaton, Olaszországhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180228-epres-panni-benedek-tibor-legkedvesebb-uticeljai.htmlEpres Panni manöken és Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok valódi világutazók. Két gyermek szüleiként is odafigyelnek arra, hogy minél több helyre eljussanak, de arra is időt szakítanak, hogy időről időre kettesben is eltöltsenek néhány napot. A Magyar Turisztikai Ügynökség téli belföldi kampányának arca idén a házaspár lett, Panni ennek kapcsán elmondta nekünk, melyek a legkedvesebb helyeik a világban, Magyarországon, és mely úti cél van rajta feltétlenül a bakancslistájukon. Utazás--Álhírek terjednek a Balatonról, a szakemberek szerint ezt meg lehet akadályoznihttp://www.life.hu/lifeutazas/20180226-alhirek-terjednek-a-balatonrol-a-szakemberek-szerint-meg-lehet-akadalyozni.htmlJanuár óta keringett az interneten egy kisfilm, mely arról szól, hogy a Star Wars legújabb részét a Balatonnál forgatják. Többen elhitték, ahogyan még néhány álhírt is. A szakemberek szerint ezek terjedését meg lehet akadályozni, hiszen akár egyes kisvállalkozások sorsa is múlhat ezen. UtazásOrigoA dobronaki orchideafarm és a gyógyító Bakonaki-tóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180220-a-dobronaki-orchideafarm-es-a-gyogyito-bakonaki-to-szloveniaban.htmlSzlovéniában, Lendva mellett, a rédicsi határtól 12, a tornyiszentmiklósitól 25 km-re fekszik Dobronak. A kicsi, még ma is főleg magyarok lakta falu nevét azonban - két okból is - sokan ismerik. Itt található Közép-Európa egyetlen orchideafarmja, és itt, nem messze terül el a hagyomány szerint gyógyító energiákkal rendelkező erdő a Bakonaki-tó körül. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.