Maldív-szigetek tenger fürdés Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
66 évesen is szívesen ledobja ruháit Cicciolina. 

A híresség a Maldív-szigeteken pihen, és teljesen meztelenül ment bele a tengerbe. Cicciolina soha nem volt szégyellős, most sem az: igaz, 66 évesen is bomba alakja van.

Bikiniben pózol Mexikóban Iszak Eszti: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180316-bikiniben-pozol-mexikoban-iszak-eszti.htmlA mexikói tengerparton mutatta meg bikiniben dögös alakját Iszak Eszti. UtazásFotó: Hirling Bálint - OrigoMeztelenül pózol Mexikóban a Jóban Rosszban egykori szereplője Szorcsik Vikihttp://www.life.hu/lifeutazas/20180311-meztelenul-pozol-mexikoban-a-joban-rosszban-egykori-szereploje-szorcsik-viktoria.htmlKi hinné, hogy Szorcsik Viki már 39 éves. A jelenleg modellként dolgozó egykori Jóban Rosszban szereplő jónéhány évet letagadhatna. A szépség az Instagramján mutatta meg testét. UtazásOrigoWeisz Fanni bikiniben pózol: Gyulán wellnessezikhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180224-weisz-fanni-bikiniben-pozol-gyulan-wellnessezik-a-siket-szepsegkiralyno.htmlGyulai wellnessezéséről osztott meg bikinis képet Weisz Fanni. UtazásOrigoGyönyörűen fest fürdőruhában Caramel felesége Szilvi: Dubaiban pihen a családhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180224-gyonyoruen-fest-furdoruhaban-caramel-felesege-szilvi-dubaiban-pihen-a-csalad.htmlKislányukkal Dubaiba utaztak Caramelék, és milyen jól tették. Az itthoni hideg helyett a kellemes napsütést élvezhetik. UtazásOrigoSchobert Norbi: "Csak együtt, öten elmentünk pihenni"http://www.life.hu/lifeutazas/20171224-schobert-norbi-rubint-reka-elutaztak-karacsonyra.htmlSchobert Norbi és családja elutaztak az ünnepekre. A fitneszguru az újévig csak a családjára szeretne koncentrálni. UtazásOrigoLiptai Claudia külföldön pihenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180101-liptai-claudia-kulfoldon-pihen-elutazott.htmlAz osztrák hegyekben pihen Liptai Claudia: a műsorvezető Salzburgból jelentkezett be Instagramjára. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.