Hat hónapig nem látogathatják turisták Boracay szigetét

Forrás: Wikipedia -
tiltás utazás turizmus Borocay Sziget
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hat hónapig nem léphetnek turisták Boracay szigetére. Az utóbbi években annyian lepték el a helyet, hogy most egy jó nagy takarításra lesz szükség.

A Fülöp-szigeteki Boracayt a világ egyik legszebb szigeteként tartják számon. Nincs is olyan utazó, akit ne varázsolna el hófehér homokos tengerpartja. Tavaly összesen 2,1 millió turista kereste fel a helyet, de a nagy tömegnek következményei lettek: óriási mértékűvé vált a környezetszennyezés, forgalmi dugók alakultak ki és sokan illegális építkezésekbe kezdtek.

Ezt elégelte meg most a Fülöp-szigeteki elnök, Rodrigo Duterte, aki úgy döntött, áprilistól várhatóan hat hónapig kitiltja a turistákat a szigetről és egy hatalmas takarítást végeztet – számolt be róla a Condé Nast Traveler.

Boracay a turisták kedvelt üdülőhelye Forrás: Wikipedia

Kizárólag 18 éven felülieknek szerveznek hajóutakat: itt bátran lehet meztelenkednihttp://www.life.hu/lifeutazas/20180327-kizarolag-18-even-felulieknek-szerveznek-hajoutakat-itt-batran-lehet-meztelenkedni.htmlKizárólag 18 éven felülieknek indít luxushajóutakat egy cég. Itt bátran lehet meztelenkedni, ismerkedni és féktelenül bulizni. UtazásOrigoHarry herceg és Meghan Markle Namíbiába utazik nászútrahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180326-harry-herceg-es-meghan-markle-namibiaba-utazik-naszutra.htmlVeszélyes célt választott nászútjához Harry herceg és Meghan Markle, Namíbiába utaznak. A luxus szálláshelyük még most épül, ügyelniük kell majd a biztonságra.Utazás--Itt az újabb utazós vlog Ördög Nóráéktól: már nagyon várták a rajongókhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180325-itt-az-ujabb-utazos-vlog-ordog-noraektol-mar-nagyon-vartak-a-rajongok-a-nektek-szoult.htmlOrigoBikinire vetkőzött Rubint Réka: Zanzibárra vitte követőit http://www.life.hu/lifeutazas/20180325-bikinire-vetkozott-rubint-reka-zanzibarra-vitte-kovetoit.htmlZanibárba utazott Alekreform tábort tartani Rubint Réka. Az aerobikedző máris elkezdte kihasználni a jó időt, és bikiniben jelentkezett be. Utazás--Ismerd meg Kaposvárt, a somogyi megyeszékhelyethttp://www.life.hu/lifeutazas/20180319-kaposvar-somogy-megye-megyeszekhelyenek-latnivaloi.html2017-ben Kaposvár nyerte el az Entente Florale Europe (Európai Virágos Városok és Falvak) 2017-es versenyén a legszebb főtérnek járó különdíjat. A város a Kossuth tér épületeinek és növényzetének összhangjával érdemelte ki a rangos elismerést. Ha még soha nem látogattál el a Somogy megyei városba, itt az ideje, ahol a főtéren túl számos egyéb látnivaló is vár rád. UtazásOrigoKét napig Budapest Európa gasztronómiai fővárosahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180324-ket-napig-marcius-25-26-budapest-europa-gasztronomiai-fovarosa.htmlMárcius 24-én szombaton érkeztek meg Budapestre az első, európai hírű séfek, olyan szakemberek, akik az éttermüket Michelin-csillaghoz segítették hozzá - mondta a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója az MTI-nek. Guller Zoltán közölte: a Michelin és a Magyar Turisztikai Ügynökség együttműködésének köszönhetően hétfőn Budapesten lesz az európai gasztronómia egyik legrangosabb eseménye, az európai Michelin Guide díjátadó ünnepség, ahol öt ország - köztük Magyarország - megtudja, mely éttermeik érdemelték ki a Michelin-csillagot. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.