Demcsák Zsuzsa Bangkokból posztolt képet Gyurta Dániellel közös képet

Demcsák Zsuzsa Gyurta Dániel utazás Bangkok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudni, hogy miért utazott Bangkokba Demcsák Zsuzsa, de a közösségi oldalára feltöltött fotóján Gyurta Dániellel szerepel.

"Csodálatos kilátás a tegnapi vacsora helyszínünkön, ahol Magyarországot képviseltük Gyurta Dániellel" - írta Facebook-oldalára feltöltött fotójához Demcsák Zsuzsa.

A Bangkokból posztolt fotóból az még nem derült ki, hogy milyen eseményen képviselték hazánkat a sportolóval együtt.

Toszkán életérzés és luxushotelek: bemutatjuk a Ferragamo üdülőbirodalmathttp://www.life.hu/lifeutazas/20180417-toszkan-eleterzes-es-luxushotelek-bemutatjuk-a-ferragamo-udulobirodalmat.htmlSalvatore Ferragamo nevét valószínűleg nem kell bemutatni. A híres olasz divattervező legkisebb fia viszont sokak számára még ismeretlen lehet, pedig a divatcég működtetése mellett más izgalmas területen is sikereket ért el, például az ingatlanpiacon: Massimo Ferragamo a Rosewood Castiglion del Bosco üdülőbirodalom megálmodója és tulajdonosa. UtazásOrigoBarcelonában romantikázik Debreczeni Zita és Gianni Annoni: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180416-barcelonaban-romantikazik-debreczeni-zita-es-gianni-annoni-foto.htmlTegnap ünnepelte 47. születésnapját Gianni Annoni, és ezen apropóból feleségével, Debreczeni Zitával együtt elutaztak romantikázni a csodás Barcelonába. Utazás--Már több százan tűntek el román Bermuda-háromszögbenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180416-mar-tobb-szazan-tuntek-el-roman-bermuda-haromszogben.htmlÉvek óta ufókról, eltűnt emberekről és szellemekről érkeznek bejelentések arról a területről, amit sokan csak a romániai Bermuda-háromszögnek hívnak. UtazásOrigoSzívmelengető látvány, kinyíltak a cseresznyefák Japánban: galériahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180413-szivmelengeto-latvany-kinyiltak-a-cseresznyefak-japanban-galeria.htmlTavasszal rengetegen utaznak Japánba a világ minden tájáról, hogy részesei legyenek az éves cseresznyefa-virágzásnak. Az idei eseményről összegyűjtöttünk néhány lélegzetelállító fotót. Utazás--A legboldogabb magyar város, Szombathely - Ismerd meg a nevezetességeit!http://www.life.hu/lifeutazas/20180410-a-legboldogabb-magyar-varos-szombathely-elkeszult-magyarorszag-boldogsagterkepe.htmlAz ELTE PPK Pozitív Pszichológiai Kutatócsoportja és a Jobb Veled a Világ Alapítvány idén is elkészítette Magyarország boldogságtérképét. Szombathely a legboldogabb, Salgótarján a legkevésbé boldog város, emellett a nők sokkal jobban érzik magukat, mint a férfiak, derül ki a felmérésből. UtazásOrigoLedőlt a Tádzs Mahal két minaretje: az erős szél tett kárt bennükhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180412-ledolt-az-indiai-tadzs-mahal-ket-minaretje-az-eros-szel-tett-kart-bennuk.htmlA nagy erejű szél ledöntötte az észak-indiai Agra városában álló világhírű Tádzs Mahal két minaretjét. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.