Horváth Éva Harkányban nyaralt, csodásan fest fürdőruhában a kismama

Forrás: VASS IMRE HARKAFOTO/Vass Imre Harkafoto -
fashion week alak Horváth Éva utazás szépség Harkány nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesanyjával és kisfiával együtt utazott Harkányba Horváth Éva, a népszerű műsorvezető, ahol megmutatta, milyen csodásan fest fürdőruhában. Láthatóan, kisfia is nagyon élvezte a fürdőzést.

Harkányban pihent Horváth Éva édesanyjával és kisfiával, ahol élvezték a jó időt, a fürdőzést a hideg tél után. A volt szépségkirálynő pedig azt is megmutatta, mennyire csodásan fest még mindig bikiniben.

Horváth Éva csinos anyuka Forrás: VASS IMRE HARKAFOTO/Vass Imre Harkafoto

A csinos műsorvezető családjában az utazás és a víz iránti rajongás „genetikus" adottság. Édesapja egykor tengerészként dolgozott, de már 10 hónapos kisfia, Kristóf is rutinos világutazó, ahogy erről Éva nemrég elindított Travel the world with a baby Youtube vlogja is árulkodik.

Horváth Éva édesanyjával és kisfiával nyaralt Forrás: VASS IMRE HARKAFOTO/Vass Imre Harkafoto

„Édesanyámmal nagyon szoros a kapcsolatunk, és ha teheti, külföldi útjaimra is elkísér. Sajnos, a sok munka miatt kifejezetten ritkaságnak számít, hogy végre hármasban tölthessünk együtt néhány zavartalan napot" – mesélte el Horváth Éva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.