Istenes Bence gyönyörű helyen forgatja az RTL Klub sikersorozatát, a Survivort: videó

Istenes Bence Survivor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence néhány nappal ezelőtt vett könnyes búcsút kisfiától, és várnadós feleségétől, Csobot Adéltól, ugyanis a Fülöp-szigetere utazott a Survivor forgatására.

Elképesztő helyen tölt 50 napot Istenes Bence: videóüzenetben mutatta meg követőinek, hol él, miközben az RTL Klub nagysikerű reality sorozatát, a Survivort forgatják.

Lélekzetelállító felvételeket láthatunk, szívesen cserélnénk vele:

Pintér Adrienn, Ada a Maldív-szigeteken nyaral: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180114-pinter-adrienn-ada-a-maldiv-szigeteken-nyaral-foto.htmlPintér Adrienn, Ada a Maldív-szigeteken nyaral és erről folyamatosan posztol is közösségi oldalára. Ezúttal bikiniben mutatta meg magát. UtazásOrigoDebreczeni Zita szexi fürdőruhás képet posztolt Mexikóból: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20171231-debreczeni-zita-szexi-furdoruhas-kepet-posztolt-mexikobol-foto.htmlDebreczeni Zita és Gianni Annoni a csodás Mexikóban töltik az év utolsó napjait, ahonnan elképesztő fotókat posztolnak.UtazásHorváth Éva kisfiával posztolt, Baliról: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20171203-horvath-eva-kisfiaval-posztolt-balirol-foto.htmlHorváth Éva jelenleg Balin tartózkodik családjával. Róla nagyon sok szexi képet láthattunk már, ám kisfiát ritkán mutatja meg. Ezúttal kivételt tett.UtazásOrigoÖrdög Nóra és Nánási Pál újabb részleteket osztottak meg ázsiai utazásukról: videóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20171106-ordog-nora-es-nanasi-pal-ujabb-reszleteket-osztottak-meg-azsiai-utazasukrol-video.htmlÖrdög Nóra legújabb műsora, az Ázsia Expressz hamarosan látható lesz a TV2 képernyőjén. A családi kalandról az utazás alatt vlogot készítettek és ezt most velünk is megosztják. Utazás--Ördög Nóra és Nánási Pál újabb részleteket osztottak meg ázsiai utazásukról: videóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20171106-ordog-nora-es-nanasi-pal-ujabb-reszleteket-osztottak-meg-azsiai-utazasukrol-video.htmlÖrdög Nóra legújabb műsora, az Ázsia Expressz hamarosan látható lesz a TV2 képernyőjén. A családi kalandról az utazás alatt vlogot készítettek és ezt most velünk is megosztják. Utazás--Weisz Fanni álma vált valóra, amit bikiniben mutatott meg - Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170830-weisz-fanni-alma-valora-valt.htmlWeisz Fanni álma vált valóra, amit közösségi oldalán lelkesen el is újságolt követőinek. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.