Namíbiába utazna nászutazni Harry herceg és Meghan Markle

Forrás: MTI/AP/PA/Phil Noble -
Namíbia Meghan Markle nászút Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle és Harry herceg érdekes helyszínt választottak nászútjukra: nem veszélytelen!

Meghan Markle és Harry herceg már bejelentették, hogy kénytelenek elhalasztani nászútjukat, méghozzá azért, mert házaspárként a közeljövőben rengeteg hivatalos eseményen kell részt venniük. Azt egyelőre nem tudni, mikor kerül így sor a mézeshetekre, de azt már lehet sejteni, hogy hova utaznának: Namíbiába.

Harry és Meghan Markle Namíbiában nászutaznának Forrás: MTI/AP/PA/Phil Noble

A britek pedig meglehetősen veszélyesnek tartják ezt az úti célt. Harry ugyanis biztosan szeretné megmutatni Meghannak a környék nevezetességeit, és valószínűleg megszállnának a Hoanib Valley Campben is, amely Namíbia nyugati részében található, és több órás autókázással lehet odajutni. Ez pedig borzasztó veszélyes. A Daily Star szerint a brit külügy érvényben lévő tájékoztatása azt írja, hogy Namíbiában kerülendő a a városon kívüli, főleg éjszakai vezetés a vadállatok miatt, ugyanakkor az utcai bűnözés sem elhanyagolható - írja a Daily Star.

Montenegróban romantikázott Rubint Réka és Schobert Norbi: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180521-montenegroban-romantikazott-rubint-reka-es-schobert-norbi-foto.htmlSchobert Norbiék Montenegróban töltik a hosszú hétvégét, Réka onnan posztolt romantikus fotót: ennyire szeretik egymást Norbival. Utazás--Egy elszigetelt és romantikus nyaraló, privát partszakasszalhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180512-egy-elszigetelt-kis-angol-nyaralo-privat-partszakasszal.htmlEgy önellátó apró nyaraló, mely tökéletes elvonulást biztosít a civilizált világból. A nyüzsgés, a magamutogatás és a folyton tenni akarás köréből nagyon nehéz elvonulni és megpihenni. Erre ad kiváló lehetőséget ez a kis ház. Utazás--Thaiföld lett a világ legveszélyesebb nyaralóhelyehttp://www.life.hu/lifeutazas/20180513-thaifold-lett-a-vilag-legveszelyesebb-nyaralohelye-felmeres.htmlElkészült a világ legveszélyesebb nyaralóhelyeinek listája. A Top 5-be több olyan ország is bekerült, amin sokan meglepődtek. UtazásOrigoFriss felmérés: Budapest a világ második legszebb városahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180511-friss-felmeres-budapest-a-vilag-masodik-legszebb-varosa.htmlAz M1 Híradója számolt be arról, hogy egy friss felmérés szerint Budapest a világ második legszebb városa.Utazás--Majka kiborult Disneylandben: videóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180510-majka-kiborult-disneylandben-video.htmlMajka és családja Disneylandben szórakoznak éppen, vagyis csak próbálnak. Hiába ugyanis a drága belépő, alig tudnak használni valamit. Rossz tapasztalatairól Facebook-oldalán számolt be a zenész. Utazás245 nap alatt lehet körbeutazni a Földet az elképesztő luxushajónhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180508-245-nap-alatt-lehet-korbeutazni-a-foldet-az-elkepeszto-luxushajon.htmlNyolc étterem, élő zene, medence és mérhetetlen luxus várja azokat, akik a jövő augusztusban első útjára induló Viking Starra vesznek jegyet. A legolcsóbb kabin is több mint 23 millió forintot kóstál. Utazás

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.