Nyaralni indult Andy Vajna és Vajna Tímea, Amerika felé vették az irányt

Forrás: instagram.com/timeavajna -
Andy Vajna utazás Los Angeles nyaralás Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hogy egy kicsit kikapcsolódik együtt Andy Vajna és Vajna Tímea, Los Angeles-be indultak az éjjel.

Vajna Tímea idejének nagy részét Los Angeles-ben tölti, így kevesebbet időt tud férjével, Andy Vajnával tölteni. Úgy tűnik, hogy most mindketten tudtak időt szakítani arra, hogy egy kicsit együtt is kikapcsolódjanak.

Tímea Insta-storyjából kiderül, hogy egy kisebb társasággal Los Angeles felé vették az irányt.

Los Angeles-be repül Andy Vajna és Vajna Tímea Forrás: Instagram/timeavajna

Az ausztrál anyuka, Olivia White milliókat spórol a családi nyaralásaikra: így csináljahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180604-az-ausztral-anyuka-olivia-white-milliokat-sporol-a-csaladi-nyaralasaikra-igy-csinalja.htmlMindig szeretett utazni Olivia, de a gyermekei születése után az anyagi keretek szűkösebbé váltak. Ő azonban megtalálta a módját annak, hogy elég pénzt takarítson meg a nyaralásokon, így a kalandozás a gyermekekkel együtt is folytatódhat.UtazásOrigoA Google térképén mutatta meg mellét egy tajvani nő (18+)http://www.life.hu/lifeutazas/20180603-a-google-terkepen-mutatta-meg-mellet-egy-tajvani-no.htmlEgy tajvani nő feltöltött egy videót a Google térképhez településéről, csakhogy nem a hely szépségeit mutatta be, hanem a sajátját: mellet villantot, amivel rögtön népszerűvé tette a kihalt falucskát. UtazásOrigoBikiniben napozik Portugáliában Molnár Andihttp://www.life.hu/lifeutazas/20180603-bikiniben-napozik-portugaliaban-molnar-andi-tancosno-musorvezeto.htmlA táncosnő-műsorvezető Portugáliában nyaral és meg is osztott egy bikinis-napozós képet magáról. A 35 éves híresség bombaformában van. Mutatjuk. Utazás--A legjobb úti célok a tengerpart, a kultúra és a gasztronómia szerelmeseinekhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180529--a-legjobb-uti-celok-a-tengerpart-a-kultura-es-a-gasztronomia-szerelmeseinek.htmlA nyár egyet jelent a várva várt szabadságokkal, pihenéssel, utazásokkal. Számtalan nyaralási úti cél közül választhatunk, annak megfelelően, hogy ki hogyan szeret kikapcsolódni leginkább. Vannak, akik a tengerpartra esküsznek, valakit pedig a múzeumok, látnivalók kötnek le jobban. A gasztronómiai kalandozásokat kedvelők pedig szintén keresik a jobbnál jobb városokat, éttermeket. De hogyan döntsük el, hogy merre is induljunk? Segítünk. UtazásOrigoBelecsapott a villám az Eiffel-toronyba: videóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180530-belecsapott-a-villam-az-eiffeltoronyba-video.htmlElképesztő videót és fotót készítettek arról, hogyan csap bele a villám az Eiffel-toronyba. Gyönyörű és nem mindennapi felvételek. Utazás--Az utazóblogger, Ellie Bullen elárulta, hogyan pakol össze utazásai előtthttp://www.life.hu/lifeutazas/20180529-az-utazoblogger-ellie-bullen-elarulta-hogyan-pakol-ossze-utazasai-elott.htmlRepülős utazásainkra viszonylag kevés holmit vihetünk magunkkal. Az utazóbloggerek azonban így is képesek mindig feldobni külsejüket és rendre remekül festenek Instagram-fotóikon. Most a 25 éves Ellie Bullen árulta el, mi a titka, hogyan szokott összepakolni utazásai előtt. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.