Liptai Claudiáék gyerekekekkel és barátokkal együtt nászutaznak majd Amerikában

Forrás: Instagram/liptaiclaudia -
Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia Amerika nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia és Pataki Ádám a hétvégi esküvőjük után nem kezdték meg egyből a mézesheteket, de az már kiderült, hová fognak majd utazni. 

Liptai Claudia esküvője a legnagyobb titokban zajlott a hétvégén, ennek ellenére természetesen sok részlet kiderült a menyegzőről, így persze az sem maradhat rejtve, hova megy majd az ifjú pár nászutazni. Kiderült, hogy nem hagyományos, romantikus utazásra indulnak, ráadásul nem is egyből az esküvő után.

Amerikába utazik Liptai Claudia és Pataki Ádám Forrás: Instagram/liptaiclaudia

A Bors információi szerint Liptai Claudia és Pataki Ádám Pankával és Marcival együtt utaznak, ráadásul még néhány barátjuk is velük tart majd, szintén a gyerekeikkel. Egészen Amerikáig mennek, ahol számos kanadparkot és filmstúdiót fognak majd meglátogatni.

Koroknyai Virág Míkonoszon nyaral, de bőrönd nélkül: eltűnt a csomagjahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180607-koroknyai-virag-mikonoszon-nyaral-de-borond-nelkul-eltunt-a-csomagja.htmlKoroknyai Virág éppen jól megérdemelt pihenését tölti a gyönyörű görög szigeten, Míkonoszon. Ám megérkezése nem volt túl szerencsés. Megtörtént vele minden nyaraló rémálma.UtazásOrigoRubint Rella szerelmével indult első közös nyaralásukrahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180605-rubint-rella-szerelmevel-indult-elso-kozos-nyaralasukra.htmlÚgy tűnik, pihenni indult Rubint Rella, azonban nem egyedül szállt repülőre, hanem szerelmével. Azt is elárulta, hogy ez az első közös nyaralásuk. UtazásOrigoNyaralni indult Andy Vajna és Vajna Tímea, Amerika felé vették az iránythttp://www.life.hu/lifeutazas/20180604-nyaralni-indult-andy-vajna-es-vajna-timea-amerika-fele-vettek-az-iranyt.htmlÚgy tűnik, hogy egy kicsit kikapcsolódik együtt Andy Vajna és Vajna Tímea, Los Angeles-be indultak az éjjel. Utazás--Az ausztrál anyuka, Olivia White milliókat spórol a családi nyaralásaikra: így csináljahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180604-az-ausztral-anyuka-olivia-white-milliokat-sporol-a-csaladi-nyaralasaikra-igy-csinalja.htmlMindig szeretett utazni Olivia, de a gyermekei születése után az anyagi keretek szűkösebbé váltak. Ő azonban megtalálta a módját annak, hogy elég pénzt takarítson meg a nyaralásokon, így a kalandozás a gyermekekkel együtt is folytatódhat.UtazásOrigoA Google térképén mutatta meg mellét egy tajvani nő (18+)http://www.life.hu/lifeutazas/20180603-a-google-terkepen-mutatta-meg-mellet-egy-tajvani-no.htmlEgy tajvani nő feltöltött egy videót a Google térképhez településéről, csakhogy nem a hely szépségeit mutatta be, hanem a sajátját: mellet villantot, amivel rögtön népszerűvé tette a kihalt falucskát. UtazásOrigoBikiniben napozik Portugáliában Molnár Andihttp://www.life.hu/lifeutazas/20180603-bikiniben-napozik-portugaliaban-molnar-andi-tancosno-musorvezeto.htmlA táncosnő-műsorvezető Portugáliában nyaral és meg is osztott egy bikinis-napozós képet magáról. A 35 éves híresség bombaformában van. Mutatjuk. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.